Sanderbo

Navn Morten Sanderbo
Anmeldelser 47 anmeldelser
Stemmer 31 stemmer
Film i samling 24 film
Køn Mand
Født 28.05.1994
Oprettet 29.12.2005
Sidst online 20.02.2011
Sanderbo

Beskrivelse

Jeg nyder til enhver tid at anmelde film, så jeg er nok kommet for at blive. For bedre og længere anmeldelser, tjek min filmhjemmeside ud:
Filmnettet.tk
___________________________________________________________

Det begyndte for ikke særligt lang tid siden at min filminteresse blev stor, og jeg deromkring begyndte at få skrivelyst og komme ud med mine meninger om film. Jeg nyder altid at se en god film, ligeledes elsker jeg faktisk at se de mindre gode, da jeg altid synes at film er noget af det man ikke kan få nok af. Jeg kan lige så godt lide at se film, som jeg kan lide at skrive om dem. Jeg håber til hver en tid i har lyst, og tid, til at komme et kig forbi denne filmside.

Engang var det klart Harry Potter der stod øverst på listen, men som man efterhånden bliver ældre skifter filmene og instruktørerne sig langsomt ud. For tiden beundrer jeg meget højt Orkidé-Tyven (Adaptation), Chihiro og Heksene (Sen to Chihiro no kamikakushi), og ikke mindst det nyankomne mesterværk Babel. Blandt instruktørerne er der alle de typiske som Tim Burton, Spike Jonze, Hayao Miyazaki, Alejendro Gonzáles Iñárritu og selvfølgelig Steven Spielberg.

Topfilm