Filmbøffen

Anmeldelser 71 anmeldelser
Stemmer 118 stemmer
Køn Mand
Født 00.00.0000
Oprettet 13.12.2016
Sidst online 28.03.2020
Filmbøffen

Beskrivelse

Til film-elskerne

Filmen er presset. Der er ikke samme vilje til at finansiere modige, enkeltstående fortællinger, vi ser nogle fantastiske generationer af skuespillere blive gamle uden åbenlyse arvtagere og streaming-tjenester hjælper heller ikke ligefrem med deres billige tv-serier og –film, der absolut ikke besidder Hollywoods format.

Heldigvis bliver der stadig lavet masser af gode film, og min mission på Scope.dk er at videreformidle dette budskab! Samtidig holder jeg også af at finde gamle perler frem og sende et godt kærlighedsbrev til Hollywood.

De store idoler er Bogart-Ole og Siskel & Ebert. Deres stil forsøger jeg at lægge mig op ad, da den både tør være analytisk og samtidig sørger for at være dybt informativ, så læseren i virkeligheden sidder med en lille håndbog over filmen, der skal vække begejstringen for Hollywood og dets magi i ham eller hende. Af og til må man som anmelder selvfølgelig også sige fra, hvis en film ikke har kvaliteten.

Det er mit største mål med at skrive anmeldelser. Sekundært ville det også være en drøm at skrive professionelt en dag, så hvis du repræsenterer en form for tidsskrift eller hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker en hård men retfærdig anmelder.

Nedenfor ses et forsøg på at opsummere min filmiske dannelse i Scopes maksimale 25 titler, men det er så godt som umuligt. I tilfælde af film-serier er et enkelt værk udvalgt som repræsentant for hele serien.

Filmbøffen, 2020

Topfilm