Ted 2

Den levende, talende og bundsjofle teddybjørn Ted er blevet gift med den veldrejede Tami-Lynn. Næste skridt er at stifte familie, men plysbjørnens anatomiske mangler besværliggør kønsakten, så parret må en tur forbi fertilitetsklinikken. Desuden begynder myndighederne at stille spørgsmålstegn ved, om Ted overhovedet må gifte sig og få børn med et menneske. © Scope

Produktionsår 2015
Genre Komedie
Instruktør Seth MacFarlane
Medvirkende Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Jessica Barth
Spilletid 115 min.
Biopremiere 16.07.2015
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg var tidligere kendt som teenage-idolet Marky Mark, der efter en kort periode i New Kids on the Block dannede sin egen rap-gruppe: Marky Mark and the Funky Bunch. Specielt singlen 'Good Vibrations' (1992) gik sejrsgang på alverdens hitlister, men ligesom Will Smith og Ice Cube blev Wahlberg træt af rapperriget og skiftede karriere ti...

Anmeldere

Politiken
"... skal filmen ses uden indtag af humørstimulanser, må det være for den vrængende satire over dobbeltmoralsk amerikansk underholdningsindustri, her med mængder af cameo-apperances (Jay Leno, Liam Neeson, Tom Brady m.fl.), eller for den stålsatte vilje til almen politisk ukorrekthed og (veloversatte!) skurvognssjofelheder."

Berlingske
"Det er let at kritisere 'Ted 2', der stritter i alle retninger og forsøger at kombinere et seriøst budskab med præpubertær plathed. Men det er også svært ikke at falde bare en lille smule for den stor­skrydende teddybjørn."

Jyllands-Posten
"Filmen er fjaset og pjanket og ikke uden en vis absurd charme og kaotisk humor."

Information
"Medmindre man er den mindste smule allergisk over for pik og patter-humor, er ’Ted 2’ noget så sjældent som en sjov og smertefri historie om kampen for borgerrettigheder."

B.T.
"'Ted 2' er 100 procent uhøjtidelig, vittighederne er herligt platte, og selvom det hele ikke er lige morsomt, er 'Ted 2' et oplagt hit for platnakker."

Cinemazone
"Selvom den har sine øjeblikke, så skal man være stor fan af den første film for at finde 'Ted 2' seværdig. Det ses i hvert fald på kvaliteten af både plot og jokes, at Seth MacFarlane har lavet denne ligegyldige efterfølger for pengenes skyld."

Ekko
"Absurd-morsomme cameos og populærkulturelle parodier kan ikke redde Seth MacFarlanes makværk af et manuskript."

Brugere

02/03-16Pubertets komedie x 2
Seth MacFarTlane - fik I den? ;-)
- har begået endnu en film. Og den er ganske som forventet en fortsættelse - tænkt af en teenager fra 80'erne, som aldrig er blevet voksen.
Når McaFarlane alligevel lykkes med projektet, uden at det helt falder til jorden så skyldes det at der er en historie inde bag alle de flade jokes.
Første film handlede om venskab - og denne handler om basale rettigheder.
Der er enkelte højdepunkter i filmen, men der er også jokes som ikke holder. Det er sjovt da de er til stand-up show og fodrer de stakkels mennesker med umulige start ord. Men at kyle æbler efter joggere - eller gøre grin med nørder. Hmm.
Men bundlinien - det kræver både mod og talent at lave en 2'er til en succes, uden at falde helt til jorden. Og det lykkes Seth MacFarlane afgjort med. Desvæ...

06/08-15Super Sjov 2er
Gik ind til Ted 2 med forventning om at filmen ville være væsentlig dårligere end etteren, men sådan blev det ikke. Filmen er super underholdende, og på niveau med etteren eller bedre. Den er meget grovere, og historien er måske en anelse bedre. Alt i alt, hvis du kunne lide TED, så er TED 2 et must!

Fakta

Medvirkende
John Bennett Mark Wahlberg
Ted (stemme) Seth MacFarlane
Samantha Jackson Amanda Seyfried
Tami-Lynn Jessica Barth
Donny Giovanni Ribisi
Patrick Meighan Morgan Freeman
Sig selv Sam J. Jones
Guy Patrick Warburton
Rick Michael Dorn
Frank Bill Smitrovich
Shep Wild John Slattery
Tom Jessup John Carroll Lynch
Kunde Liam Neeson
Fertilitetsdoktor Dennis Haysbert
Fortæller (stemme) Patrick Stewart
Sig selv Jay Leno
Sig selv Jimmy Kimmel
Bag kameraet
Instruktion Seth MacFarlane
Produktion Jason Clark, John Jacobs, Seth MacFarlane, Scott Stuber
Manuskript Seth MacFarlane, Alec Sulkin, Wellesley Wild
Fotografi Michael Barrett
Klip Jeff Freeman
Scenografi Stephen J. Lineweaver
Musik Walter Murphy
Genrer og relationer
Genre Komedie
Nøgleord Bryllup, Dukke, Kunstig befrugtning, Sequel
Relaterede film Ted
Premieredatoer
Biograf 16.07.2015
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2015
Spilletid 115 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Selskab Media Rights Capital, Bluegrass Films, Fuzzy Door Productions
Biodistributør United International Pictures

Se også...