Point Break - 2 D (Point Break)

En serie Robin Hood-agtige røverier i Mumbai og Mexico leder FBI på sporet af en gruppe ekstremsportsudøvere. FBI sætter den tidligere vovehals Johnny Utah til at infiltrere banden, som ledes af den karismatiske Bodhi. Gruppen går efter at fuldføre otte livsfarlige prøvelser, og jo tættere Johnny kommer på Bodhis bande, jo mere bliver han opslugt af deres livsstil. © Scope

Produktionsår 2015
Genre Action, Thriller
Instruktør Ericson Core
Medvirkende Edgar Ramirez, Luke Bracey, Ray Winstone, Teresa Palmer
Spilletid 113 min.
Biopremiere 25.12.2015
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Ray Winstone

Den kompakte englænder Raymond Andrew Winstone vandt mere end 80 medaljer som amatørbokser, inden han fik rollen som bokseren Kenny Fox i tv-serien "Fox". Siden har han medvirket i talrige engelske tv-serier og film, blandt andet "Ladybird Ladybird" (1994), ”Face” (1997), ”Tilværelsens bagside” (1997) og ”I familiens...

Anmeldere

Politiken
"...meget dårligt skrevet og meget dårligt instrueret..."

Berlingske
"Actionscener og ramasjang bliver nu engang mest vedkommende, hvis der er så meget kød på karaktertegningen, at man kan føle noget for de mennesker, der flyver og farer rundt på filmlærredet. Det kan man umuligt her, hvor det hele bare går hurtigere hele tiden ..."

Jyllands-Posten
"Svagt skuespil og flovt plot gør filmen med ellers imponerende ekstremsport-scener til en pinlig affære."

Ekstra Bladet
"... lige dele flad sports-action garneret med æstetikken fra en musikvideo splejset med en deodorant-reklame. Og da Johnny og Bodhi undervejs bliver stærke bonkammerater, ender de mange optrin til neglebidende spænding uforløst og erstattes i stedet af en ordentlig mandekrammer efterfulgt af lidt intetsigende og økologisk snik-snak."

B.T.
"... føles som en lang og lækker YouTube-video med smukke tatoverede hipstere og de vildeste stunt indenfor ekstremsport. Godt filmet, men man mærker desværre ikke figurerne."

Cinemazone
"Point Break er, med alt sin meningsløse bulder og brag, kandidat til at blive en af årets absolut ringeste biograffilm."

Ekko
"Hæng logikken på biografens knagerække, før du går ind og ser 'Point Break'. Så venter der en ret underholdende oplevelse."

Brugere

01/02-17Adrenalinjunkiernes film.
Filmen er tydeligt lavet for at tilfredsstille alle former for ekstremsport - og mindre for at lave en actionthriller.

Producenterne har kigget på den oprindelige Point Break, og fundet ud af at det var et godt udgangspunkt - da den allerede byggede på den samme model.

Man skruede en ned for skuespillet og 100 % op for actionsporten. Og det er unægteligt nogle fede scener, og flotte naturbilleder - og af samme årsag er det svært at kalde den kedelig.

Realismen er der dog kun meget lidt af. Samtlige udøvere er eksperter i alle stiløvelser, og får knapt nok sved på pande af at kravle op ad en vandret klippevæg - og det burde simpelhen ikke være muligt, det ville kræve mange års træning at beherske det hele.

Det efterlader filmen som er urealistisk, men flot pakket ind.

Fakta

Medvirkende
Bodhi Edgar Ramirez
Utah Luke Bracey
Pappas Ray Winstone
Samsara Teresa Palmer
Grommet Matias Varela
Roach Clemens Schick
Chowder Tobias Santelmann
Jeff Max Thieriot
Hall Delroy Lindo
Pascal Al Fariq Nikolai Kinski
Bag kameraet
Instruktion Ericson Core
Produktion John Baldecchi, Broderick Johnson, Andrew A. Kosove, Chris Taylor, David Valdes, Kurt Wimmer
Manuskript Kurt Wimmer
Fotografi Ericson Core
Klip John Duffy, Gerald B. Greenberg, Thom Noble
Scenografi Udo Kramer
Musik Junkie XL
Genrer og relationer
Genre Action, Thriller
Nøgleord FBI, FBI-agent, Undercover
Premieredatoer
Biograf 25.12.2015
Øvrige oplysninger
Land Tyskland, USA, Kina
Produktionsår 2015
Spilletid 113 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Selskab Ehman Productions
Biodistributør United International Pictures

Se også...