My Big Fat Greek Wedding 2

Græsk-amerikanske Toula og hendes mand, Ian, gør klar til at sende deres 17-årige datter, Paris, på college. Men det er svært at give slip, og det går op for Toula, at hun er begyndt at opføre sig som sin egen, omklamrende mor. Med årene er passionen også sevet ud af Toulas ægteskab, og en midtlivskrise sætter ind. Samtidig vil skæbnen, at familien Portokalos står over for endnu et storladent bryllup. © Scope

Produktionsår 2016
Genre Komedie
Instruktør Kirk Jones
Medvirkende Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine, Lainie Kazan
Spilletid 94 min.
Biopremiere 24.03.2016
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Afventer stemmer
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere


Anonym
"...en rodet, overgearet, overspillet og overfortalt historie om skøre grækere i USA. 2' eren mangler 1' erens charme, og jeg tror ikke, at producenterne skal kalkulere med endnu en gigakommerciel blockbuster."

Politiken
"...en ulidelig usjov farce, hvor grækerne opfører sig som indavlede hjernedøde patrioter spillet af de samme skuespillere tilført lidt Botox hist og her. »Grækere ældes ikke«, siger tante Voula til Toula. Nej, men det gør deres hvinende pinlige jokes."

Berlingske
"... er fornærmende tyk og gumpetung, og det virker helt og aldeles bedaget, at komediematerialet blandt andet handler om en ældre mand, der skal lære at bruge computer."

Jyllands-Posten
"De humoristiske øjeblikke er få, retningen er pænest sagt rundtosset, men mest af alt er filmen småborgerligt fej, fordi den ikke engang har modet til at stå ved sine konservative værdier."

Cinemazone
"Charmen fra 2002-successen er for tyndslidt og i stedet for at bygge løjerne omkring familien Portokalos op igen har folkene bag filmen valgt blot at klaske lidt farverig maling på hysteriet. Det føles halvhjertet og sjusket og alt for lidt romantisk og morsomt."

Ekko
"Efterfølgeren til den romantiske hit-komedie fra 2002 er en sølle omgang plat humor, der glemmer, at personerne er blevet omkring femten år ældre."

Brugere

26/03-16KANON SJOV FILM - Vurder filmen selv og lad ikke journalisterne gøre det for dig 2
Så filmen og må indrømme som dansker at den er kanon sjov og super gode skuespiller. Tom Hanks kone Rita Wilson spiller også med i den samt John Stamos fra 80er serien Full House. Det er vigtigt at vi kan forstå og se andre kulturer end kun os selv, få et godt grin. Vi kan lære af andre kulturer og på den måde forstå hinanden bedre. På den måde får man en bedre verden med LOVE. Journalisterne Jacob Wendt Jensen Berlingske og især Joakim Grundahl fra Politiken, beskriver det som om de har et HAD til grækerne udfra deres måde at udtrykke sig på. Hvilket er grimt/beskidt at gøre overfor den danske befolkning. Det er måske fordi at jeres rødder stammer fra en anden kultur end den danske kultur og at i desværre spiller med på det der er en part af jeres agenda i medieverden. Det er trist at s...

Fakta

Medvirkende
Toula Miller Nia Vardalos
Ian Miller John Corbett
Gus Portokalos Michael Constantine
Maria Portokalos Lainie Kazan
Tante Voula Andrea Martin
Nikki Gia Carides
Angelo Joey Fatone
Paris Miller Elena Kampouris
Bennett Alex Wolff
Nick Portokalos Louis Mandylor
Bag kameraet
Instruktion Kirk Jones
Produktion Gary Goetzman, Tom Hanks, Rita Wilson
Manuskript Nia Vardalos
Fotografi Jim Denault
Klip Mark Czyzewski
Scenografi Gregory P. Keen
Musik Christopher Lennertz
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Romantisk komedie
Nøgleord Bryllup, Midtlivskrise, Mor-datter, Sequel, Ægteskab
Relaterede film My Big Fat Greek Wedding
Premieredatoer
Biograf 24.03.2016
Dvd 11.08.2016
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2016
Spilletid 94 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Selskab Playtone, Gold Circle Films, HBO Films
Biodistributør United International Pictures
Dvd-distributør Universal/Sony Pictures

Se også...