Captain America: Civil War - 3 D (Captain America: Civil War)

Efter endnu en mission, hvor The Avengers efterlader sig talrige civile ofre, kræver politikerne, at superheltealliancens arbejde overvåges og kontrolleres. Spørgsmålet er, om Avengers herved vil være en større hjælp eller blive handlingsmæssigt hæmmede. Situationen udfordrer venskabet mellem Captain America og Iron Man og skaber internt splid i gruppen, hvis medlemmer tvinges til at vælge side. © Scope

Produktionsår 2016
Genre Action, Science Fiction, Thriller
Instruktør Anthony Russo, Joe Russo
Medvirkende Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen
Spilletid 146 min.
Biopremiere 28.04.2016
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Mens filmens første dystre del er en trættende parade af introvold, der føles underligt flimrende i 2D-versionen, liver det hele op, når de to fraktioner begynder at bekrige hinanden i lirede vittighedsspækkede kampscener. "

Berlingske
"...kombinerer effektivt realisme og eventyr, men undgår ikke det buldrende overload i de afsluttende kamprunder."

Jyllands-Posten
"Bedst som man tror, dampen ikke kan holdes oppe længere, så viser kræfterne bag - med overlegen dygtighed - at vi bestemt ikke har set det sidste til Marvels helte."

Information
"Velspillet, begavet, humoristisk, dybt seriøs, flot og så godt fortalt, at det er en fornøjelse."

Ekstra Bladet
"Der er meget på spil, og det fulde udbytte af narrestregerne giver kun mening her, hvis man er Avengers-nørd og har studeret dets univers af superhelte. På den vis er det ikke en actionfilm for alle, men omvendt er ' Civil War' også den bedste og mest underholdende ensemblesuperhelte-film, jeg har set, siden Zack Snyders glimrende ' The Watchmen' (2009)."

B.T.
"Netop som man troede, at de fede filmfolk i Hollywood havde vredet den allersidste dråbe af begejstring ud af deres godt slidte superhelte-koncept, leverer Marvel endnu en overraskende knockout med ' Captain America - Civil War'. Den film bør blive forårets helt store popkorn-hit."

Cinemazone
"...man tør faktisk godt placere denne film blandt de bedste af de foreløbige 13 – og i den netop nystartede tredje fase af film er der allerede planlagt tilførsel af rigeligt med frisk blod i form af helt nye superhelte til at interessen umiddelbart nok skal være fanget flere år frem i tiden."

Ekko
"...byder på endnu et stærkt underholdende topmøde mellem Marvels superhelte, hvor eksplosiv action og kække replikker hæsblæsende afløser hinanden."

Brugere

03/05-16Undervældende trinbræt til nye reboots og spin offs
Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen: Hollywood lider af kraftigt idefattigdom og manglende nytænkning. Marvels film (og adskillige andre i øvrigt!) er et godt eksempel på dette. Der er intet nyt under solen.

Superman slås mod Batman (DC) og Avengers slås mod hinanden (Marvel).

Pudsigt som alle tre film handler om det samme? Om at Superheltenes episke kampe mod superskurke bringer uskyldige i fare, at nogen bliver sure over det, nogen får dårlig samvittighed og alle de god slås, uden nogensinde at være i fare. Det er spektakel for spektaklets skyld!

Læs hele anmeldelsen her:
http://www.filmkorn.dk/anmeldel...-civil-war/469

29/04-16Bedre end Avengers. 2
I modsætning til Avengers kamp mod Ultron, som bare var den sædvanlige opbygning til og derefter afvikling af et kæmpe slagsmål uden ende - så giver brødrene Russo os endnu engang en film hvor der er logik i galskaben. Samtidig er der masser af kampe, mand mod mand - så på action siden var jeg også mere end tilfreds.

Jeg er ikke den helt store fan af hverken Hulk eller Thor, så dem savnede jeg ikke et sekund. Til gengæld var det herligt at se en godkendt introduktion til Black Panther, som det må krible i enhver fanboy at komme til at se meget mere til. Antman var sammen med Spiderman det komiske indslag, og det fungerede uden at blive for meget (fedt i øvrigt at man offentligt indrømmer at man stjæler en scene fra Star Wars - som i forvejen er stjålet fra Gullivers rejse).

Jeg er ...

Fakta

Medvirkende
Steve Rogers / Captain America Chris Evans
Tony Stark / Iron Man Robert Downey Jr.
Natasha Romanoff / Black Widow Scarlett Johansson
Wanda Maximoff / Scarlet Witch Elizabeth Olsen
Scott Lang / Ant-Man Paul Rudd
Bucky Barnes / Winter Soldier Sebastian Stan
Clint Barton / Hawkeye Jeremy Renner
Sam Wilson / Falcon Anthony Mackie
James Rhodes / War Machine Don Cheadle
Peter Parker / Spider-Man Tom Holland
T'Challa / Black Panther Chadwick Boseman
Vision Paul Bettany
Sharon Carter / Agent 13 Emily VanCamp
Brock Rumlow / Crossbones Frank Grillo
Everett Ross Martin Freeman
Baron Zemo Daniel Brühl
Thaddeus Ross William Hurt
May Parker Marisa Tomei
Miriam Spencer Alfre Woodard
Kong C'haka John Kani
FedEx-kurer Stan Lee
Bag kameraet
Instruktion Anthony Russo, Joe Russo
Produktion Kevin Feige
Manuskript Christopher Markus, Stephen McFeely
Forlæg Joe Simon, Jack Kirby
Fotografi Trent Opaloch
Klip Jeffrey Ford
Scenografi Owen Paterson
Musik Henry Jackman
Genrer og relationer
Genre Action, Science Fiction, Thriller
Undergenre Superheltefilm
Nøgleord Baseret på tegneserie, Marvel, Marvel Comics, Seriefilm, Superhelt
Relaterede film Captain America: The First Avenger, The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, The Avengers: Age of Ultron, Spider-Man: Homecoming - 3 D
Premieredatoer
Biograf 28.04.2016
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2016
Spilletid 146 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Marvel Entertainment, Marvel Studios
Biodistributør Walt Disney Studios Motion Pictures/Sony Pictures Releasing

Se også...