Now You See Me 2

Et år efter at tryllekunstnergruppen The Four Horsemen imponerede verden, lever de stadig under jorden og afventer en ny opgave fra organisationen Eye. Da opgaven endelig kommer, viser den sig at være en fælde forbundet med det excentriske teknologigeni Walter Mabry. Han truer nu med at afsløre gruppen, hvis de ikke udfører en farefuld mission for ham. © Scope

Produktionsår 2016
Genre Action, Komedie, Thriller
Instruktør Jon M. Chu
Medvirkende Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Morgan Freeman
Spilletid 129 min.
Biopremiere 16.06.2016
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Michael Caine og Daniel Radcliffe (alias Harry Potter) er også på lønningslisten og med Macao som location, men det hjælper ikke: Illusiontricks imponerer ikke på film, end ikke forklaret for tungnemme. Trylleri skal ses på scenen."

Berlingske
"Det er ærgerligt, at magien i en lovende filmserie sættes over styr til fordel for tegneserieturbulens, toptunet timing og dermed tomhed."

Jyllands-Posten
"Denne overgearede historie er længe om at komme i gang, strammer så sin handling, men kun for at piruettere i en fortænkt finale."

B.T.
"Der er selvsagt igen masser af pompøse trick, vittige replikker, og er man til Harrelson, er der dobbelt op på Woody, da Merritt Mc-Kinneys fremmedgjorte tvilling dukker op og gør livet surt for sin bror, men handlingen er rodet og mangler fokus."

Cinemazone
"...en film, som hverken er særlig god eller dårlig. Den befinder sig et sted midt imellem, hvor man ikke overvejer at forlade biografen i vrede, men alligevel ikke kan lade være med kigge på uret undervejs."

Ekko
"'Now You See Me 2' spurter hele tiden mod næste store trylleoptrin eller actionsekvens, og plottet bliver til tider et rod af fortidens og nutidens uvenskaber. Til gengæld formår filmen virkelig at give los i sine spektakulære scener."

Brugere

23/06-16Magien er alt for langt væk 35
Trylleblockbusteren "Now You See Me" var så stort et hit, at den tre år senere har fået en fortsættelse. Hovedpersonerne er igen den anarkistiske trylletrup The Horsemen, som kommer frem fra deres skjul for at afsløre den mørke side af en ny rigmand. Men denne gang går de i en fælde og må nu kæmpe for at komme ud af kløerne på en fjende, der vil udnytte deres specielle evner.

Jeg kan fundamentalt set godt lide ideen bag de her film. At lade tryllekunstnere og tricks være omdrejningspunktet i stort anlagte underholdningsfilm er originalt. Det samme er ideen om en gruppe tryllekunstnere, som bruger deres evner som en slags moderne Robin Hood-typer, der afslører ondskab og korruption. Problemet er bare, at filmene ikke lever op til potentialet. Det var allerede tilfældet i den første fil...

21/06-16Fin lille bagatel.
Svindlerkomedie forklædt som magi. Den første i serien var en anelse mere veloplagt uden dog at sætte nye standarder. Derfor var det ikke oplagt med en fortsættelse.

Castet fejlet ikke noget, men de lades i stikken af et forceret tempo som aldrig giver mulighed for andet end en overfladisk fornemmelse.

Magi mangler en woweffekt, når man bare kan ændre perspektiv efter forgodtbefindende. Som sommerunderholdning går den dog lige an.

Fakta

Medvirkende
J. Daniel Atlas Jesse Eisenberg
Dylan Rhodes Mark Ruffalo
Merritt McKinney Woody Harrelson
Thaddeus Bradley Morgan Freeman
Lula Lizzy Caplan
Jack Wilder Dave Franco
Arthur Tressler Michael Caine
Walter Daniel Radcliffe
Natalie Austin Sanaa Lathan
Allen Scott-Frank Henry Lloyd-Hughes
Bag kameraet
Instruktion Jon M. Chu
Produktion Bobby Cohen, Alex Kurtzman, Roberto Orci
Manuskript Ed Solomon
Fotografi Peter Deming
Klip Stan Salfas
Scenografi Sharon Seymour
Musik Brian Tyler
Genrer og relationer
Genre Action, Komedie, Thriller
Nøgleord Magi, Sequel, Tryllekunstner
Relaterede film Now You See Me
Premieredatoer
Biograf 16.06.2016
Dvd 27.10.2016
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2016
Spilletid 129 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Summit Entertainment, Lionsgate
Biodistributør Nordisk Film
Dvd-distributør Nordisk Film

Se også...