Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

En flok rumvæsner, anført af Krang fra Dimension X, invaderer Turtles' hjemby, New York. Som om det ikke var nok, må de fire pizzaædende, muterede ninjaskildpadder endnu en gang slås mod deres ærkefjende, Shredder, som har ansat en forsker til at lave sine egne, bomstærke mutanter: Bebop og Rocksteady. Samtidig opdager Turtles et retro-mutagen, som måske kan forvandle dem til mennesker igen. © Scope

Produktionsår 2016
Genre Action, Komedie, Science Fiction
Instruktør Dave Green
Medvirkende Megan Fox, Will Arnett, Stephen Amell, William Fichtner
Spilletid 112 min.
Biopremiere 02.06.2016
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Det er teenagenørdens fantasiverden, man har mest lyst til at hænge ud i. Det er den fuldstændigt groteske og hyldende skildpaddemetafor for teenageliv, der gør det hele latterligt og sejt og TURTLE POWER!"

Berlingske
"Det hele er kørt gennem computerteknologi, men synes at være hæftet sammen med en rusten sømpistol. Filmen ligner mest en undskyldning for at køre det store merchandise-apparat i stilling."

Jyllands-Posten
"Det er så dårligt, at det næsten er morsomt, for filmen insisterer på frivilligt at blive ufrivilligt morsom. Det er lidt af en bedrift."

Ekstra Bladet
"Blandingen af ' rigtig' film, CGI-effekter og motion capture er fermt og sømløst skruet sammen af den forholdsvis ubeskrevne Dave Green, som på forfriskende facon har rystet posen og givet nyt liv et koncept, man ellers troede var ude i den terminale fase."

B.T.
"Teenage-padderne ér selvfølgelig tiltænkt teen-drenge på udkik efter et hurtigt Fox-fix. Men helt ærligt... Selv vores teen-drenge har fortjent bedre."

Cinemazone
"Filmen føles som en bestillingsvare produceret udelukkende for at skabe indkomst, og dette vil aldrig være måden hvorpå gode film laves."

Ekko
"Der er Turtle Power for alle pengene i en usandsynligt vellykket fortsættelse, der overbevisende bejler til fanskaren ved at omfavne seriens kitschede mytologi."

Brugere

15/06-16Ud af skyggerne ... til et flop
Ninjapaddernes ærkefjende, The Shredder, stikker af fra fængslet og danner en ny alliance med den endnu ondere Krang - en gal krigsherre fra en anden dimension, der ønsker at lægge Jorden øde. For at overvinde faren må de fire Turtles give sig til kende og arbejde sammen med myndighederne oppe på overfladen.

For to år siden vendte Turtles tilbage på film i en ganske hæderlig relancering af deres aparte univers. Til denne fortsættelse har instruktør Dave Green og manuskriptforfatterne formentlig fået besked på at henvende sig mere til det unge publikum, for "Out of the Shadows" henter tydeligvis primært inspiration i den gamle animerede tv-serie. Faktisk virker filmen nærmest som et opkog af utallige tv-afsnit.

Dermed er det altså også kendte figurer fra Turtles-universet, som blive...

Fakta

Medvirkende
April O'Neil Megan Fox
Vernon Fenwick Will Arnett
Casey Jones Stephen Amell
Eric Sacks William Fichtner
Rebecca Vincent Laura Linney
Raphael Alan Ritchson
Michelangelo Noel Fisher
Leonardo Pete Ploszek
Donatello Jeremy Howard
Rocksteady Stephen Farrelly
Bebop Gary Anthony Williams
Shredder Brian Tee
Baxter Stockman Tyler Perry
Vernons kæreste Alessandra Ambrosio
Splinter (stemme) Tony Shalhoub
Bag kameraet
Instruktion Dave Green
Produktion Michael Bay, Andrew Form, Bradley Fuller, Scott Mednick, Galen Walker
Manuskript Josh Appelbaum, André Nemec
Forlæg Peter Laird, Kevin Eastman
Fotografi Lula Carvalho
Scenografi Martin Laing
Musik Steve Jablonsky
Genrer og relationer
Genre Action, Komedie, Science Fiction
Nøgleord Baseret på tegneserie, Invasion fra rummet, Mutant, New York City, Sequel, Teenage Mutant Ninja Turtles
Relaterede film Teenage Mutant Ninja Turtles - 3 D
Premieredatoer
Biograf 02.06.2016
Dvd 27.10.2016
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2016
Spilletid 112 min.
Trailer Eksternt site
Selskab Paramount Pictures, Nickelodeon Movies, Gama Entertainment Partners
Biodistributør United International Pictures
Dvd-distributør Twentieth Century Fox Home Entertainment

Se også...