All Eyez on Me

Tupac Shakur vokser op i 1970'ernes Manhattan i en revolutionær familie, der inspirerer ham til at tale de undertryktes sag. I 1990'erne bliver Tupac verdensberømt - og berygtet - som gangstarapper med aggressive sange, der afspejler verdens vold og uretfærdighed, som han selv oplever den. Efter flere sammenstød med loven skydes Tupac ned i 1996 og dør, kun 25 år gammel. © Scope

Produktionsår 2017
Genre Drama
Instruktør Benny Boom
Medvirkende Demetrius Shipp Jr., Danai Gurira, Kat Graham, Annie Ilonzeh
Spilletid 139 min.
Biopremiere 15.06.2017
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Den er for monoton i dramaturgiens rytme, og den strækker sin zigzaggede superstjerne for lige og for tynd ud over 140 lange minutter."

Berlingske
"En vis langsommelighed i fortællingen med gentagelser vil få lejlighedsfans til at smågabe, mens unge nysgerrige, der ikke var med, da Tupac levede, og gamle fans vil elske enten at lære noget om Tupac eller tage en tur ned ad mindernes allé."

Jyllands-Posten
"...er så opsat på at følge kronologiens slagne vej, at den med sine 2 timer og 19 minutter bliver alt, alt for lang og opremsende - filmen mangler simpelthen den skarpe, hårdtslående præcision, som netop Tupacs musik havde."

Ekstra Bladet
"Man får med andre ord ikke meget at vide her, som man ikke hurtigere og nemmere vil kunne læse sig til på et Wikipedia-opslag. Men musikken er jo god, og millioner af fans vil sikkert føle sig ganske godt underholdt. De fleste andre kan med sindsro springe filmen over."

B.T.
"For mange kokke fordærver maden. Det er ' All Eyez on Me' - portrætfilmen om den dræbte amerikanske rap-legende 2Pac Shakur - et aktuelt og ærgerligt bevis på."

Cinemazone
"Den kunne godt have gjort mere ud af at vise hvorfor Tupac Shakur skilte sig ud fra resten af flokken, men den holder sig dydigt inden for rammen af respekt og forklaring, uden den bliver kedelig, og kan dermed nemt nydes af folk, der aldrig var eller endnu ikke er fans af 2pac."

Ekko
"Benny Boom vælger filmen igennem at kannibalisere Tupacs mange hits, så bidder af rap-oeuvret fordeles ud over den lange spilletid. Det er et velfungerende og modigt valg, som desværre kommer til at så alene."

Fakta

Medvirkende
Tupac Shakur Demetrius Shipp Jr.
Afeni Shakur Danai Gurira
Jada Pinkett Kat Graham
Kidada Jones Annie Ilonzeh
Suge Knight Dominic L. Santana
Biggie Smalls Jamal Woolard
Treach Rayan Lawrence
Atron Keith Robinson
Leila Steinberg Lauren Cohan
Nigel Cory Hardrict
Bag kameraet
Instruktion Benny Boom
Produktion Lenton Terrell Hutton, David Robinson, James G. Robinson
Manuskript Steven Bagatourian, Eddie Gonzalez, Jeremy Haft
Fotografi Peter Menzies Jr.
Klip Joel Cox
Scenografi Derek R. Hill
Musik John Paesano
Genrer og relationer
Genre Drama
Undergenre Biografifilm
Nøgleord Baseret på en virkelig historie, Hip-hop, Musikindustrien, Rapper
Premieredatoer
Biograf 15.06.2017
Dvd 26.10.2017
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2017
Spilletid 139 min.
Trailer Eksternt site
Selskab Morgan Creek Productions, Program Pictures
Biodistributør SF Studios
Dvd-distributør SF Studios