Wonder Wheel

Luk Vises i: Hovedstaden (3) Midtjylland (1) Nordjylland (1) Fyn (1) Bornholm (1)

Dato
Biograf Aktiv sortering Visninger
Cafe Slotsbio 20:00
GRAND Teatret 13:20
Slangerup Bio 19:30

I biografen

Biografer
Wonder Wheel vises i 7 biografer i dag:


Woody Allen

(INSTRUKTØR)
Woody Allen ernærede sig som komiker inden han kom til filmen. Som 34-årig debuterede han som instruktør med 'Mig og moneterne' (1969), og siden har han været særdeles produktiv. Bortset fra døden og fyldte skraldeposer kommer få ting i livet med større sikkerhed end den årlige Woody Allen-film. Den diminutive neurotiske New Yorker har instrueret...

Anmeldere

Politiken
"Uden ligefrem at tælle som en stor film i karrieren ender ’Wonder Wheel’ som et overraskende markant livstegn fra den 82-årige auteur."

Berlingske Tidende
"Når »Wonder Wheel« tør overgive sig til den desillusionerede tristesse over livet, skæbnen og kærlighedens forlorne natur, er den bedst. Det sker desværre kun i glimt."

Jyllands-Posten
"...der er mange uforløste ender og mange småting, der forbliver kuriøse. Det store hofnummer i "Wonder Wheel" er den imponerende lyssætning. Forlystelsesparkens mange vekslende farver indhyller filmen i et magisk skær. Men det er ikke nok til at gøre filmen til andet end Allen light."

B.T.
"En lidt slidt historie, ofte fortalt bedre. Flot filmet i farverig og surrealistisk lys - svingende fra solbrunt til koldt blå. Skuespillerne står stadig i kø for at deltage i en Allen-film, men spillet bliver her for teatralsk og forsøget på en ' Omstigning til Paradis'-stemning mislykkes desværre."

Cinemazone
"...med mesterværker som Manhattan, Den røde rose fra Cairo, Annie Hall, er Wonder Wheel blandt de svageste – men alligevel en biograftur værd. Nyd miljø, musikken, stilsikkerheden og ikke mindst Kate Winslev – for Woody Allen har noget at byde på, hver gang."

Ekko
"Vi kommer ikke helt så langt ud i tovene med Kate Winslets Ginny som med Cate Blanchett i Blue Jasmine, dertil er fortællingen for kontrolleret og kalkuleret. Men vi keder os ikke på færden, og som fan er man vidne til en mester doing his routines."


Fakta

Medvirkende
Ginny Kate Winslet
Mickey Justin Timberlake
Humpty Jim Belushi
Carolina Juno Temple
Ryan Max Casella
Richie Jack Gore
Jake David Krumholtz
Angelo Tony Sirico
Bag kameraet
Instruktion Woody Allen
Produktion Erika Aronson, Letty Aronson, Edward Walson
Manuskript Woody Allen
Fotografi Vittorio Storaro
Klip Alisa Lepselter
Scenografi Santo Loquasto
Genrer og relationer
Genre Drama
Undergenre Melodrama, Periodefilm
Nøgleord 1950'erne, New York
Premieredatoer
Biograf 25.12.2017
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2017
Spilletid 101 min.
Trailer Eksternt site
Selskab Gravier Productions, Amazon Studios
Biodistributør Scanbox