Touch Me Not

Anmeldere

Politiken
"Det er, som om instruktøren forsøger at normalisere det usædvanlige og dermed modsiger sig selv. Læg dertil indklip fra intimitetsworkshops og billeder af urban arkitektur. Industrialmusik og montager fra swingerklubber. Kliché på kliché."

Berlingske
"Fortællingen om deres søgen efter kropskontakt og nærhed (i højere grad end seksuel tilfredsstillelse) er rammet ind af Adina Pintilies egen research - eller i hvert fald en metaforestilling om hende som den undersøgende filmskaber."

Jyllands-Posten
"...alt andet end overbevisende, men står som et temmelig banalt, tidstypisk aftryk i debatten om køn, krop og sex. Men altså, en jury har givet den Guldbjørnen - så døm selv."

Information
"...er hverken sentimental eller humoristisk, den udmærker sig i stedet ved sin nysgerrighed, tålmodighed og vilje til at ændre sit publikums blik på verden."

Ekko
"... et overrumplende ærligt indblik ind i seksualitetens væsen. Det er intimt. Tankevækkende. Rørende og meget grænseoverskridende. Desværre fortaber filmen, der vandt hovedprisen på Berlin-festivalen tidligere på året, sig i kunstgreb."

Fakta

Medvirkende
Laura Laura Benson
Tomas Tómas Lemarquis
Christian Christian Bayerlein
Grit Grit Uhlemann
Adina Adina Pintilie
Seani Seani Love
Hanna Hanna Hoffman
Mona Irmena Chichikova
Bag kameraet
Instruktion Adina Pintilie
Produktion Adina Pintilie, Philippe Avril
Manuskript Adina Pintilie
Fotografi George Chiper
Klip Adina Pintilie
Musik Ivo Paunov
Genrer og relationer
Genre Drama
Nøgleord Sex, Sexuel afvigelse
Premieredatoer
Biograf 08.11.2018
Øvrige oplysninger
Land Frankrig, Tyskland, Tjekkiet, Rumænien
Produktionsår 2018
Spilletid 125 min.
Biodistributør Øst for Paradis

Se også...