Forført (Celle que vous croyez)

50-årige Claire er usikker på, om hendes unge elsker Ludo er hende utro og hun opretter en falsk Facebook-side for at teste ham. Via denne profil kommer hun i kontakt med Ludos ven Alex, som hun over nettet forelsker sig hovedkuls i. © Scope

Produktionsår 2019
Genre Drama
Instruktør Safy Nebbou
Medvirkende Juliette Binoche, Nicole Garcia, François Civil, Marie-Ange Casta
Spilletid 101 min.
Biopremiere 13.08.2020
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Afventer stemmer
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"...en film til nutiden, en moderne, besættende fortælling om sociale og kønslige identiteter formet i en digital virkelighed."

Jyllands-Posten
"...har et velgørende ekstra gear, og i sidste ende virker filmen langt bedre end de fornemmelser, jeg havde flere steder undervejs, hvor man skulle sluge nogle kameler i forhold til realismen. Nøglen til, at filmen alligevel glider ned, er mere Juliette Binoche, end det er manuskriptforfatterne."

Information
"I jagten på twists og lag, overraskelser og mørke, dæmoniseres kvinden på en overfladisk bøhmåde. Ideen er at garantere, at vi går perplekse ud af biografen. Men i virkeligheden går vi bare ud af biografen uden at vide, hvad vi skulle forføres til at tænke over."

Ekko
"Forført er som designet til det modne, kvindelige biografpublikum. Det er en underholdende og nogle steder ufrivilligt komisk romantisk thriller, som man først og fremmest skal se for Juliette Binoches præstation."

Soundvenue
"Lige så lidt som ’Forført’ har forstået det intrigante spil, som er dating i 2020, lige så lidt interessant, provokerende og originalt har den at sige."

Fakta

Medvirkende
Claire Millaud Juliette Binoche
Catherine Bormans Nicole Garcia
Alex Chelly François Civil
Katia Marie-Ange Casta
Ludovic Dalaux Guillaume Gouix
Gilles Charles Berling
Bag kameraet
Instruktion Safy Nebbou
Produktion Michel Saint-Jean
Manuskript Safy Nebbou, Julie Peyr
Forlæg Camille Laurens
Fotografi Gilles Porte
Klip Stéphane Pereira
Musik Ibrahim Maalouf
Genrer og relationer
Genre Drama
Undergenre Romance
Nøgleord Forelskelse, Jalousi, Utroskab
Premieredatoer
Biograf 13.08.2020
Øvrige oplysninger
Land Frankrig
Produktionsår 2019
Spilletid 101 min.
Trailer Eksternt site
Selskab Diaphana Films
Biodistributør Camera Film

Se også...