Domestic Disturbance

Frank blev for et par år siden skilt fra sin kone Susan, der nu har deres lidt utilpassede 11-årige søn Danny. De elsker begge sønnen og forsøger begge at være gode forældre. Susan står for at skulle giftes med den velhavende Barnes, der er i stand til at købe ting til Danny, som Frank kun kan drømme om. Da Danny begynder at fortælle uhyggelige historier om Barnes, er Frank først tvivlende. Men så fortæller Danny om et mord og Frank indser, at han må afgøre hvad, der er sandhed og løgn, og handle for at forsvare sin søn. © Scope

Produktionsår 2001
Genre Thriller
Instruktør Harold Becker
Medvirkende John Travolta, Vince Vaughn, Teri Polo, Matthew O'Leary
Spilletid 88 min.
Biopremiere 18.01.2002
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Vince Vaughn

Den tårnhøje Vince Vaughn, der er vokset op i Midtvesten, nærmere bestemt Minneapolis, trådte ind på filmscenen i 1996 med den romantiske komedie "Swingers" (1996). Herefter fulgte en rolle i Spielbergs dinosaurfilm ”The Lost World” (1997), før han blev bestyrer på Bates Motel i Gus Van Sants genindspilning af ”Psycho” (19...

Anmeldere

Politiken
"...John Travolta prøver at se ud, som om han ikke småkeder sig i rollen som ærlige og redelige Frank. Det lykkes ikke helt."

Berlingske
"Om ikke andet viser filmen, at man nu igen kan have respekt og sympati for John Travolta efter den frygtelige "Battlefield Earth", og den minder os om, at Steve Buscemi har et særlig talent for at blive slået ihjel på film."

Jyllands-Posten
"...man må nøjes med at konstatere, at filmens væsentligste kvalitet findes dels i Travoltas udstråling, dels i skuespilleren Vince Vaughns fine præstation som stedfaderen."

Ekstra Bladet
"En lad og spændingsløs kliché-thriller med påfaldende mangler i historien og en slutning, der er tæt på at være ufrivillig komisk."

B.T.
"...moderat underholdende uden at være elegant - lige efter bogen. Vel at mærke en bog, man har læst forfra og bagfra mange hundrede gange og kender til bevidstløshed."

Cinemazone
"...et indslag i mængden af biograffilm, der sagtens kan undværes, og den ligner mere en klokkeklar opskrift på en videopremiere."

Brugere

23/11-08pauvert eksekveret
Luddoven og ensformig amerikansk spændingsthriller, hvor uhyggen bydes indenfor hjemmets intime vægge, da et nyfundet familiemedlem viser sig ikke at have rent sukker i posen. Domestic Disturbance er en standardvare langt under standard, for man skal lede virkelig længe efter så uinspireret og kedelig en affære, der allerede fra den miserable manuskriptform burde være blevet smidt hovedrystende og hånligt lattervækkende ud i skraldespanden. Der er ellers stabile kræfter på spild, om man så forstår hvorfor nogen gad spilde tid eller penge på dette dødfødte projekt. Instruktøren Harold Becker har igennem karrieren leveret med svingende kvalitet, men efter film som Sea of Love og Malice kender han genren, og det er derfor uforståeligt, hvorfor han på et tidspunkt under produktionen ikke har...

13/12-07Yderst ringe
"Der er faktisk ikke rigtig noget godt at sige om denne film, og da egentlig heller ikke nogle forsonende elementer, men historien er der, og det er tydeligt, at skuespillere, instruktør, producenter osv., helt sikkert selv har troet, at de har lavet en god film. Det har de så afgjort ikke! Faktisk har de lavet en yderst ringe film, med en nærmest komisk dårlig slutning..."

10/07-05en fed film
Anonym
en film jeg købte på vhs herhjemme. En af de billige film , man bar kan optage over. vi fandt så ud af det var john travolta , der var med i filmen og såå den så...
Fandt ud af at den var fed og har nu set den 3- 4 gange og sys stadig den er god...:)

18/01-05Domestic Masturbance
Hér har vi at gøre med en type film, hvis koncept det er at trodse alle former for logik og realisme for at præsentere følelser og affekt-handlinger i deres mest letfattelige form: Ond stedfar, forført(?!) mor og stupide myndigheder contra ægte far & søn. No less. No more.

Det vil være komplet overflødigt at kommentere skuespil-præstationer i en film af denne kaliber, for noget sådant kræver et minimum af åndelig udfoldelsesmulighed, hvilket ikke bevilges i nærværende forestilling.

De dristige sjæle, der endnu ikke har droppet filmen, bør blot forberede sig på ikke at blive overrasket af noget som helst undervejs.
- Rendyrkede følelses-formularer blottet for troværdig handling skal naturligvis præmieres, som det sig hør og bør...

15/07-04????????
Anonym
Jeg fatter ikke hvad folk har imod den her film, John travolta spiller da godt og den er da god hele vejen igennem!!!!!!!!

07/01-04Dårlig Søndagsfilm
Anonym
Fraskilt far (Travolta) opdager at hans søns (O’Leary) nye stedfar (Vaughn) ikke er så flink som han giver sig ud for, og så har vi balladen.

Typisk triviel thriller fra Hollywood, hvor man føler man kender hele plottet på forhånd, alt imens klicheerne står i kø for at falde over hinanden.

Travolta som svinger fra det ene yderligpunkt til det andet som skuespiller (mest over i den forkert ende desværre), virker komplet indolent i hovedrollen, men rollen er nok samtidig heller ikke den mest dybsindige der er skrevet. Han prøver konstant at lægge ansigter i lidt alvorsfulde folder, som om han tror, at vi så synes han ser oprigtigt bekymret ud, men det virker bare mere irriterende i stedet for, og det er virkelig dårligt spillet. En ting der også undrer mig er, at han spiller en fra...

16/10-02En ok søndagsfilm.........
Anonym
Filmen har en forudsiglige handling, men alligevel er den da lidt underholdende. Travolta spiller ganske fint, men mangler en hel del at nå han standard fra (face/off og Broken Arrow).

En film jeg ikke vil anbefale at se i biffen. Vent til den kommer på video, og får en god underholdende aften.

21/07-02>> God Film
Anonym
SE DEN...

Fakta

Medvirkende
Frank Morrison John Travolta
Rick Barnes Vince Vaughn
Susan Morrison Barnes Teri Polo
Danny Morrison Matthew O'Leary
Ray Coleman Steve Buscemi
Detektiv Warren Chris Ellis
Politibetjent Foxx Nick Loren
Tjener Sara K. Graves
Jason James Lashly
Dommer Davis Terry Loughlin
Bag kameraet
Instruktion Harold Becker
Produktion Harold Becker, Jonathan D. Krane
Manuskript Lewis Colick
Fotografi Michael Seresin
Klip Peter Honess
Scenografi Clay A. Griffith
Musik Mark Mancina
Genrer og relationer
Genre Thriller
Premieredatoer
Biograf 18.01.2002
Dvd 24.04.2002
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2001
Spilletid 88 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Solgte billetter 10.408
Selskab Paramount Pictures, RCV Film Distribution
Biodistributør United International Pictures

Se også...