The Musketeer

D’Artagnan er vokset op på landet og har ambitioner om at blive musketer i den franske konges elitegarde. Da han kommer til Paris, erfarer han, at kardinal Richelieu har formået at få musketerernes gruppe til at gå i opløsning. Snart er D’Artagnan er gang med at forhindre, at Frankrig kommer i krig med England, og undervejs møder han den smukke Francesca. © Scope

Produktionsår 2001
Genre Action, Adventure
Instruktør Peter Hyams
Medvirkende Catherine Deneuve, Mena Suvari, Stephen Rea, Tim Roth
Spilletid 105 min.
Biopremiere 11.01.2002
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Catherine Deneuve

Den blonde franske skønhed Cathrine Deneuve fik sit store gennembrud i 1964 i Demy's 'Pigen med paraplyerne', og stjal billedet med sine tvetydige kvindeportrætter i Polanski's 'Chok' (1965) og Buñuels 'Dagens skønhed' (1967). Bortset fra et par Hollywood-roller (blandt andet Tony Scotts 'Hunger', 1983) har Deneuve udelukkende arbejdet inden...

Anmeldere

Politiken
"Tim Roth er da underholdende nok, men megen mening med galskaben er ikke ladt tilbage i en film, hvor fægtning som cirkusakrobatik er det store plus."

Berlingske
"Som den nu er blevet, er »The Musketeer« ganske vist fyldt med drabelige scener, men ikke desto mindre en mærkelig mat oplevelse. En dosis orientalsk inspireret badutspring er helt fint, men i en historie som denne kun en ringe erstatning for humor, romantik og chevaleresk værdighed."

Jyllands-Posten
"For raske drenge uden alt for store krav til mening i galskaben, blot galskaben er horribel nok, har filmen her selvfølgelig nok at byde på, når nok er bunkeslagsmål uafbrudt, men det er lige lidt nok."

Ekstra Bladet
"Det er en trist verden at være musketer i. Og lige så sørgelig at være tilskuer til."

B.T.
"Instruktør/fortograf Peter Hyams har overført de asiatiske traditioner til musketerfilmen uden at retførdiggøre brugen, og det går altså ikke godt."

Cinemazone
"Replikkerne hænger tungt i luften, og da ingen af de unge skuespillere i hovedrollerne er i stand til at løfte noget på egen hånd, så bliver det for kedeligt at sidde og vente på de 4-5 action-optrin, som trods alt er af rimelig kvalitet."

Brugere

08/01-05Rædsel uden lige
Anonym
En dårlig film det er det minsandten
Der grænser sig helt ud til kanten

God action det er der ej
Hvilket dog forbavser mig

En helt, en skurk, en pige så sød
Den her film er sgu gået død

Dette er en rædsel uden lige
Hvad mere kan man dog sige?

18/09-04Kære hr. HA
Anonym
Ja, måske var det et kvarter og hva' så? Det var nok til at jeg kunne bedømme at skuespillet var ringe af H til, så F-U-C-K dig, Hr. HA!!

Du ka' da ikk gi' den topkarakter!.... Latterlig person, du er....

Lyt til Christian! Prøv at se hvad de andre mener............ ;)

18/09-04den stinker...
Anonym
prøv at scroll ned af siden.

18/09-04Kære Anders
Anonym
Hvis du slukkede efter 10 minutter, så undrer det mig meget at du har dannet dig en mening om filmen! Kom med lidt argumenter ?? Nåeh nej, du slukkede jo!

18/09-04Elendig
Anonym
Den er da totalt elendig... Justin Chambers passer bare ikke ind! Han er for ung...!!
Og der er så mange klicheer at det er helt vildt! Sucks big time! Skuespillet er dårligt og kunne være meget bedre! DÅRLIG LORTE FILM!!!!!!

Jeg slukkede efter 10 min.

22/10-03uforudsigelig
Anonym
Peter Hyams er en trist instruktør. Han har lavet udemærkede film (Timecop) men han laver oftes noget bras. Denne ligger i sidste skuffe, men redder det hele på stregen med udemærkede kampscener. Det hele er set før og meget bedre og hvad laver stjerner som Stephen Rea og Tim Roth her?? Filmselskabscheferne er nogle uforudsigelige nogen. At finansiere denne film og lade den få biografpremiere i Danmark er komplet underligt, når geniale film som Frailty og Chasing Amy kommer direkte på video og dvd.

01/08-03Sikke noget lort!!!
Anonym
Efter at have læst omslaget mente jeg, at denne her film nok skulle være underholdende.

Men nej......

DEN ER EDDERMAME RINGE!!!!!!

Elendig action, elendigt skuespil og elendig handling.

Peter Hyams har virkelig nosset i det!!!

07/07-03ENIG!
Anonym
Det er gået helt galt gor Peter Hymas her. De lange men dårligt fotograferede sværd kampe er kedellige, plottet udvandet og dialogen ligegyldig.

At undgå! Også hos Blockbuster.

04/07-03Nej, nej, nej og atter nej!!!!
Anonym
Filmen er totalt fucked op!!!! Alt få lidt action. Uinteressante dialoger, og andet diverse bræk!! Tydeligvis lavet af folk der kun havde i sinde at hæve deres lønchecks efter et ufatteligt ringe arbejde.

07/08-02hold da helt ferie
Anonym
hvor er denne film dog ringe, ringe, ringe. et rigtigt makværk og pissedårlig, fænger slet ikke og med dårlig action og sådan. kun Mena Suvari er værd at sluge i den her ringe, ringe, ringe film.Fakta

Medvirkende
Anne, Dronning af Frankrig Catherine Deneuve
Francesca Bonacieux Mena Suvari
Cardinal Richelieu Stephen Rea
Febre Tim Roth
D'Artagnan Justin Chambers
Bonacieux Bill Treacher
Kong Louis Daniel Mesguich
Rochefort David Schofield
Aramis Nick Moran
Porthos Steven Spiers
Athos Jan Gregor Kremp
Bag kameraet
Instruktion Peter Hyams
Produktion Rudy Cohen, Moshe Diamant
Manuskript Gene Quintano
Fotografi Peter Hyams
Klip Terry Rawlings
Scenografi Philip Harrison
Musik David Arnold
Genrer og relationer
Genre Action, Adventure
Undergenre Kappe og kårde-film
Nøgleord Duel
Premieredatoer
Biograf 11.01.2002
Dvd 06.05.2002
Øvrige oplysninger
Land Tyskland, USA
Produktionsår 2001
Spilletid 105 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 6.594
Selskab Universal Pictures, Miramax Films, Helkon Filmverleih GmbH, Nippon Herald Films, MDP Worldwide, SND, TriPictures S.A.
Biodistributør Angel Films

Se også...