Crossroads

En dag forlader teenageren i mod sin far vilje sin lille by hjemby i Georgia for at tage med to high school-veninder på en biltur tværs over USA. De vil blandt andet forsøge at finde Lucys mor, som hun ikke har haft kontakt med længe. På vejs møder de en musiker som opfordrer dem til at tage til Los Angeles for at deltage i en talentkonkurrence. © Scope

Produktionsår 2002
Genre Drama
Instruktør Tamra Davis
Medvirkende Britney Spears, Zoe Saldana, Anson Mount, Taryn Manning
Spilletid 94 min.
Biopremiere 22.03.2002
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Ret en film for den hormontilstand, der tvinger al egentlig hjernevirksomhed over på Kanal Tanketom. "

Berlingske
"Filmens dialog er muligvis konstrueret af en computer programmeret med replikker fra 200 tidligere ungdomsfilm, og »Crossroads« er fyldt med hvinende tøsefjant, overstadig opstemthed og selvoptaget brokken sig..."

Jyllands-Posten
"Tamra Davis' teenagedrama er for banalt og klichéfyldt til at blive taget alvorligt af et voksent publikum, men er samtidig lovlig kysk og glædesløst i forhold til de yngre, mere hormonelt opvakte tilskuere, der må formodes at være filmens primære målgruppe."

Ekstra Bladet
"Selv hendes plader virker substantielle i forhold til dette, og så er alt vist sagt."

B.T.
"Ingen tvivl om formålet med »Crossroads« - den er lavet for at score kassen - men Britney Spears & co. får faktisk en fin film ud af det."

Kino
"Det hele er planlagt med militærisk præcision, og så er spørgsmålet bare om Britneys univers fungerer, når det overskrider pop-sangens ideelle 3 minutters varighed."

Bogart
"Handlingen er bedøvende forudsigelig, og hvad værre er man kan gætte replikkerne inden de bliver sagt. En ganske enestående ligegyldig film."

Cinemazone
"Britney Spears er ikke noget stort skuespiltalent, men i trioen af tøser er hun klart det stærkeste kort. Man kan så mistænke filmens producere for netop at have valgt elendige B-skuespillere som hendes sparringspartnere, blot for at få hende til at se mere fantastisk ud, men det er nu nok at drive aversionen for langt ud."

Brugere

17/07-06Sådan lidt en 'tjaa-oplevelse'
Mit umiddelbare bud på min mening om filmen må blive "tjaa..".. Det skal først og fremmest slåes fast, at filmen ikke indeholder verdens bedste skuespil-præstationer. Skal man dog kommentere Britneys præstation alene vil jeg vove at påstå, at hun gør det fint - ikke til en oscar, men den er i orden. Omkring handlingen skal nævnes, at den er noget forudsigelig lige fra start til slut, men hvis det er det man forventer og har brug for som søndags-underholdning, så bliver man ikke skuffet. Hvis jeg skal retfærdiggøre min kritik yderligere vil jeg lige komme med et surt opstød: Den minder alt for meget om Coyote Ugly, som er faldet langt bedre ud! Men alt i alt en film som sagtens kan ses flere gange - gem dog dine forventninger til en anden film... Jeg sender den 3 stjerner.. :)

17/07-06Ski go!
Det er meget go... Den handler om venskab og kærlighed.. Det er meget sjov for der sker mange sjove ting.. Den handler ikke kun om en ting den handler om flere ting det er også det der gør den så spændende!

28/06-06Udemærket 1
Det er en meget spændende film , ikke efterligning eller tæt på. men en film for sig selv, det spiller jo nok os en rolle at man har Britney Spears som største idol (:

19/11-05Ikke dårligt!
Anonym
Super film. Mange følelser og rørende scener. Ja det er en tøse film, men hvad gør det, når publikummmet er tøser. Kanon handling. Formår at få et budskab frem.

01/10-05Ikke nok grin, men eller fin!
(Ja det rimer)
Den var god, dyb handling, og en fin film.
Men den tar ikke min fulde opmærksomhed, den er lidt for forudsigelig og en dreng ville have brækket sig 10 gange inden slutningen.
Men det var en super TØSEFILM som jeg vil give 4!

30/07-05rigtig pigefilm
Anonym
En rigtig god pigefilm om drømme og forventninger...

18/06-05Sød pigefilm
Jeg kan rigtig godt lide den. den er gennemført sød og underholdende. Den minder mig om vigtigheden af venskaber. Lucy er sød, Mimi er sjov og Kit er lide irriternde men bliver sød og en god veninde. Ben er også spillet gost som den mystske fyr,. Lige fra start fornemmer man kemi mellem Luy og Ben især fra Bens side.

23/03-05En skændsel
Anonym
Britney Spears som skuespiller er en hån. Hun er kun på rollelisten pga sit navn. Og hun tager arbejde fra RIGTIGE skuespillere!

23/03-05damn she is hot
Anonym
handlingen i filmen er sådan bobbob kedelig. men hold da kæft hvor hjælper det på det at man hvert 10 min ser britney næsten nøgen. ellers ville man også falde i søvn... så det er jo meget godt

06/01-05Errrm, guys?
Det er med stor bekymring for verdens skæbne at jeg har den tvivlsomme ære at meddele at Britney vil i instruktørstolen...ja...filminstruktørstolen. Og har et projekt i støbeskeen....verden er at lave.Fakta

Medvirkende
Lucy Britney Spears
Kit Zoe Saldana
Ben Anson Mount
Mimi Taryn Manning
Henry Justin Long
Lucys far Dan Aykroyd
Lucys mor Kim Cattrall
Lucy som barn Erinn Hughes
Travis Raymond Young
Bag kameraet
Instruktion Tamra Davis
Produktion Ann Carli
Manuskript Shonda Rhimes
Fotografi Eric Alan Edwards
Klip Melissa Kent
Scenografi Waldemar Kalinowski
Musik Trevor Jones, Britney Spears, Justin Timberlake
Genrer og relationer
Genre Drama
Premieredatoer
Biograf 22.03.2002
Dvd 05.05.2004
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2002
Spilletid 94 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Solgte billetter 32.549
Selskab Paramount Pictures, Zomba Films, MTV Networks
Biodistributør Constantin Film

Se også...