Crush

Cotwolds, England. Kate, Molly og Janine er tre veluddannede veninder i 40’erne, der mødes en gang om ugen for at drikke gin, spise karameller og tale om deres begivenhedsfattige kærlighedsliv. En dag ved en begravelse møder Kate den 15 år yngre organist Jed og parret kaster sig praktisk talt over hinanden inden, der kommet jord på kisten. Det viser sig snart at forholdet er mere end blot begær, men Kate og Jed må kæmpe hårdt for at overvinde klasse- og aldersforskelle, mens Kate ikke f¨år nogen støtte af sine veninder. © Scope

Produktionsår 2002
Genre Komedie
Instruktør John McKay
Medvirkende Andie MacDowell, Imelda Staunton, Anna Chancellor, Kenny Doughty
Spilletid 112 min.
Biopremiere 16.08.2002
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Andie MacDowell

Den charmerende southern belle, Rose Anderson MacDowell, måtte kæmpe sig gennem ulykkelig barndom og mange usle jobs for hun nåede stjernehimlen. Tidlige skridt på vejen var job som model kosmetikmærket L’Oreal og tv-reklamer for Calvin Klein. McDowell fik sit store gennembrud som den frustrerede gifte kvinde i Soderberghs independent-hi...

Anmeldere

Politiken
"Filmens styrke ligger i de ironiske spilfægterier mellem de tre kvindelige musketerer, og forholdet mellem Kate og Jed er ikke uden sødme, men noget selvstændigt liv får filmen aldrig."

Berlingske
"...en sine steder overraskende og ukonventionel kvindefilm med meget høj Kleenex-faktor..."

Jyllands-Posten
"Der må stå stærke kræfter bag finansieringen af denne film - den slags organisationer, der indædt kæmper imod skilsmisse, alkohol, homoseksualitet og fri abort."

Ekstra Bladet
"Det er ærlig talt en lidt gammeldags komedie."

B.T.
"Da instruktøren insisterer på at aflevere en sidste skingert melodramatisk halv time, går de fleste af spillerne sukkerkolde."

Bogart
"På positivsiden skal det noteres af kvinderne, som foruden MacDowell er Imelda Staunton og Anna Chancellor, kæmper en brav kamp for at hænge kød på deres skeletagtige roller."

Cinemazone
"Indimellem har den sine lovligt tårepersende momenter, men de spørgsmål, som filmen stiller om kærlighed og venskab gør den afgjort værd at se."

Brugere

24/01-04Kenny Doughty
Anonym
Ham KAN man ikke andet end dåne over!

10/06-03Dårlig slutning!!
Anonym
Filmen er rigtig god, men det er så ringe at han dør! Hvorfor!! Og jeg fatter ikke hvorfor filmen ik lige så godt kan slutte der! Men det er en god film og hvis man er til tårepersere, kan man sagtens se den!

20/04-03Dårlig
Anonym
En fuldstændig umorsom, ligegyldig og tåbelig film. Andie MacDowell er selvfølgelig sød at se på, men hendes film valg må siges at være fejlet fuldstændig. Filmen burde også heddet "In bed with Andie MacDowell" i stedet for.

Bør undgås

23/08-02Utroligt! Den dårligste film!
Anonym
Jeg har svært ved at rumme så meget møg på en gang. Filmen er uudholdelig og pinligt ringe. Historien standser ikke før dens håbløse plot er tværet ud over lærredet med mejetærskere. Se den IKKE!!!

Fakta

Medvirkende
Kate Andie MacDowell
Janine Imelda Staunton
Molly Anna Chancellor
Jed Kenny Doughty
Gerald Marsden Bill Paterson
Pam Caroline Holdaway
PC Blake Josh Cole
Overbetjent Gary Powell
Kates franskmand Christian Burgess
Biskop Morris Perry
Bag kameraet
Instruktion John McKay
Produktion Lee Thomas
Manuskript John McKay
Fotografi Henry Braham
Klip Anne Sopel
Scenografi Amanda McArthur
Musik Kevin Sargent
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Romance
Premieredatoer
Biograf 16.08.2002
Dvd 11.04.2006
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2002
Spilletid 112 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Solgte billetter 4.544
Selskab Industry Entertainment, Senator Film Produktion GmbH, Film Council, FilmFour, Pipedream Pictures
Biodistributør Angel Films

Se også...