Killing Me Softly

London. Den unge journalist Alice lever i et rutineforhold, da hun falder pladask for den mystiske Adam. Parret bliver hurtigt gift, men snart begynder hun opdage en række ubehagelige ting om sine nye mand. Udover et hidsigt temperament har Adam to afdøde eks-kærester, en gådefuld søster og et aflåst skab. Og hvad betyder en række anonyme beskeder? Alice begynder at blive bange… © Scope

Produktionsår 2002
Genre Thriller
Instruktør Kaige Chen
Medvirkende Heather Graham, Joseph Fiennes, Natascha McElhone, Helen Grace
Spilletid 100 min.
Biopremiere 27.09.2002
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Natascha McElhone

Den storøjede englænderinde Natascha McElhone har kunne nydes i "At overleve Picasso" (1996) som den egocentriske malers unge kone, samt i ”The Truman Show” (1998), hvor hun var genstanden for Jim Carreys varme følelser. McElhone, født Taylor, er gift med en plastikkirurg og har en kat, der hedder "Soup".

Anmeldere

Politiken
"...der (er) noget alt for udvendigt og påklistret over Chen Kaiges tilgang. Det er, som om han og skuespillerne aldrig rammer den indlevelse og intensitet, der er essensen og eksistensberettigelsen i et psykologisk drama."

Berlingske
"...en mislykket film, som trods nydelige billedkompositioner, men til gengæld syltet ind i banal og bombastisk musik, fortæller sin hule konstruktion af en historie på en måde, der spænder fra det kunstige via det kedsommelige til det ufrivilligt komiske."

Jyllands-Posten
"Chen Kaiges engelskkundskaber (eller mangel på samme) har givetvis haft indflydelse på resultatet, men den største synder er Kara Lindstrom, som har stået for det ualmindeligt klichéfyldte manuskript."

Weekendavisen
"En erotisk thriller, hvor erotikken er kedsommelig, hovedkaraktererne utålelige og spændingen skematisk forudsigelig, er ikke noget værd."

Ekstra Bladet
"Plottet er forudsigeligt, psykologien er banal, og erotikken er lummer lir for husarerne."

B.T.
"en vulgær lille soft-porn-ting...uden hoved og hale. Ulrich Thomsen har en lille rolle som Adams klatre-ven, og hvis der var en pris for »Mest overflødige birolle«, skulle den gå til ham. "

Cinemazone
"Killing Me Softly udmærker sig kun ved ikke blot at være middelmådig men rent faktisk decideret ringe."

Brugere

27/01-04Erotisk thriller uden thrills
Anonym
Ligegyldig og nærmest foruroligende uinteressant thriller med Heather Graham, Joseph Fiennes, Natascha McElhone i de dominerende roller, plus danske Ulrich Thomsen i en mere anonym tilstedeværelse..

En ung karrierekvinde, Alice ( Heather Graham ), falder for den mystiske eventyrer, Adam ( Joseph Fiennes ), og bryder ud af hendes alt for ordinære parforhold med hendes tidligere kæreste, for at forfølge eventyret. Undervejs kommer hun i tvivl om hun mon har valgt rigtig, og om den charmerende unge mand nu er det dejlige væsen, som han udgiver sig for.

Lad det være sagt med det samme: "Killing Me Softly" er en ganske forfærdelig film. Historien er en rodet affære, der ikke engang kan kvalificere sig som ugeroman i et andenrangs kvindemagasin. Figurerne er klichébefægte, navnligt den ...

28/08-03Zzzzzz!!!
Anonym
Jeg kan ik sige andet end at man vidste hvad der ville ske lige fra start. En kedelig film og forudsiglig film. Eneste bonus....Heather Graham nude!

27/09-02Lettere forudsigelig? Yep!
Anonym
Kære unknown.

Man skulle tro at du repræsenterede distributøren siden du kommer med en så positiv omtale af denne fuldstændigt ligegyldige thriller.

Dit eneste "kritikpunkt" er, at den er "lettere forudsigelig", hvad der er en stor underdrivelse. Har man set f.eks. "Sea of Love" (som er mange gange bedre), ved man allerede på instinktet straks fra start, at det naturligvis ikke er hovedpersonens kæreste, der er morderen (selv om den gør alt for at antyde det) men en anden der er tæt på. Og i denne film er der kun én anden mulighed, så det er ikke særligt svært at regne ud...

Herefter er der så en times "pseudo-spænding", der mod slutningen bliver ufrivillig komisk, ligesom da den totalt døde Glenn Close fuldstændig grotesk rejser sig fra badekarret med en kniv i hånden i "Fat...

30/08-02Heather Graham helt nøgen!
Anonym
En film hvor man ser Heather Graham nøgen i flere scener - det holder! Udover dette positive islæt er filmen faktisk ret så underholdende, omend lettere forudsigelig. En af årets bedre thrillere.

Fakta

Medvirkende
Alice Loudon Heather Graham
Adam Tallis Joseph Fiennes
Deborah Tallis Natascha McElhone
Lucy Helen Grace
Daniel Ian Hart
Jake Jason Hughes
Mrs. Blanchard Kika Markham
Klaus Ulrich Thomsen
Mike Ronan Vibert
Bag kameraet
Instruktion Kaige Chen
Produktion Michael Chinich, Lynda Myles, Joe Medjuck
Manuskript Karla Lindstrom
Fotografi Michael Coulter
Klip Jon Gregory
Scenografi Gemma Jackson
Musik Patrick Doyle
Genrer og relationer
Genre Thriller
Premieredatoer
Biograf 27.09.2002
Dvd 17.03.2003
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2002
Spilletid 100 min.
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Solgte billetter 1.145
Selskab The Montecito Picture Company
Biodistributør Angel Films

Se også...