Bodyguard

Rach er popstjerne og modtager skumle trusselsbreve. Derfor hyrer hun tidligere Secret Service Agent Frank som bobyguard. Frank er benhård og supersej men personligt præget af at han ikke kunne forhindre Hinckleys angreb på præsident Reagan da han arbejde for Secret Service. Efter en skæv start bliver Sangerinden og bodyguarden efterhånden mere end bare venner. Og ude i mørket lurer brevenes afsender. © Scope

Produktionsår 1992
Genre Thriller
Instruktør Mick Jackson
Medvirkende Kevin Costner, Whitney Houston, Gary Kemp, Bill Cobbs
Spilletid 130 min.
Biopremiere 15.01.1993
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Kevin Costner

Kevin Costner var i begyndelsen af halvfemserne et af Hollywoods sikre kort, men har siden da haft svært ved at trække folk til billetlugerne. Med sin afdæmpede spillestil og klassiske good looks fik sit gennembrud med film som Kasdans 'Silverado' (1985), thrilleren 'Ingen vej tilbage' (1987) og gangsterdramaet 'De uovervindelige' (1987). Eft...

Brugere

19/02-06Fantastisk.
Anonym
Jeg synes det er en fantastisk film(:

22/01-05der var den
In beed with Madonna sgu da!!!

22/01-05fact
vidste i iøvrigt at det oprindelig var Madonna som skulle spille sangfuglen, men at Kevin nægtede fordi hun havde svinet ham til i ......fuck...kan simpelt hen ikke huske hvad hendes dokumentaragtige film hed;D)))))

22/01-05keeeeeeedelig
Nok en af de mest kiksede film jeg har set, men syntes nu ikke at det er særlig meget Kevins skyld...
Whitney er bare en af de sangere som IKKE skal være skuespiller.....-eller sanger for den sags skyld...
Syntes også at plakaten er langt mere spændende end filmen, og så den latterlige Cassablancawannabe slutning?..NEEEEJ!!!
Filmen får banalt nok én stjerne af mig af den ganske simple og grund, at jeg syntes knivkasterscenen var sjov... Den der hvor han i tavshed slås med W personlige vagt og slutter af med "og så taler vi ikke mere om det..."

18/01-05God film
Jeg må indrømme at jeg er romantiker. Jeg er vild med denne film og jeg kan sagtens se den igen. Historien er godt skruet sammen og skuespils præstationerne er da udemærket, men det er selve opbygningen af filmen som rammer. Spillet mellem Kevin og Whitney er ikke så ringe endda. De gør det jo ret godt!
Ja, det er romantik MEN det er godt gjort.

05/01-05Opreklameret lort!!
For kedelig og for forudsigelig film til min smag. Mht. historien, så er den så tynd og simpel, at man ikke skulle tro det var muligt, siger lidt om hvem film henvender sig til: Piger og folk der er lettilbøjelige til tårer. Egentlig okay skuespils-præstationer af de medvirkende, men det kan stadig ikke redde den.


Har aldrig brudt mig specielt meget om Kevin Costner, og denne film ændrer ikke meget ved det...

02/06-04lad mig gætte
Anonym
Hvad hedder hun, your own personal Whitney ?

Eller er det bare en drøm ?

02/06-04Sandmand, for satan!
Anonym
Hvordan jeg kan falde for denne film? Hvordan kan man det med andre film? Hvad er det der gør, at man falder for noget? Du har en evne til at skrive i gåder (he he) og tolke dig frem til alt muligt, og jeg er ret sikker på, at du kan tolke dig frem til, hvorfor jeg kan falde for en film som denne. Har jeg ret Bambi?

02/06-04Anonymous
Anonym
Det er jo let a sidde anonymt og svine en anden til, og så intet havde at byde på selv. Das Gott står i det mindste inde for sine holdninger, det er mere end man kan sige om dig, der ikke engang tør bruge sit normale navn på Scope.

02/06-04styr jer
Anonym
Man behøver ikke at være filmnørd for at skrive her...

Hvis man endelig skulle række ned på nogen er det en som Vrisne Gnavpot, som skriver: det mest sympatiske ved Witney Houston er stadigvæk at hun tager stoffer.



Fakta

Medvirkende
Frank Farmer Kevin Costner
Rachel 'Rach' Marron Whitney Houston
Sy Spector Gary Kemp
Bill Devaney Bill Cobbs
Herb Farmer Ralph Waite
Greg Portman Tomas Arana
Nicki Marron Michele Lamar Richards
Tony Scipelli Mike Starr
Henry Christopher Birt
Fletcher 'Fletch' Marron DeVaughn Nixon
Bag kameraet
Instruktion Mick Jackson
Produktion Kevin Costner, Lawrence Kasdan, Jim Wilson
Manuskript Lawrence Kasdan
Fotografi Andrew Dunn
Klip Donn Cambern, Richard A. Harris
Scenografi Jeffrey Beecroft
Musik Alan Silvestri, Allan Dennis Rich, Jud Friedman, David Foster (II)
Genrer og relationer
Genre Thriller
Undergenre Romance
Premieredatoer
Biograf 15.01.1993
Dvd 23.11.2004
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 1992
Spilletid 130 min.
Solgte billetter 697.107 (#44)
Selskab Warner Bros., Tig Productions, Kasdan Pictures

Se også...