Meet the Feebles

Heidi er sangstjerne, flodhest og forelsket i valrossen Bletch, der er producer på Meet The Feebles Variety Hour. Hun kæmper med overvægt og et skrøbeligt sind. De andre medvirkende på showet (blandt andre en puddel, et pindsvin, en kålorm, en frø, en myresluger og en harre) har også deres problem med alt fra stofmisbrug over kønssygdomme og mord til fetichisme. Men "The Show must go on"... © Scope

Produktionsår 1989
Genre Komedie, Musical
Instruktør Peter Jackson
Medvirkende Donna Akersten, Stuart Devenie, Mark Hadlow, Ross Jolly
Spilletid 94 min.
Biopremiere
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Peter Jackson

(INSTRUKTØR)
Mr. "Braindead" Jackson blev først hyldet blandt fans af splatterfilm som instruktøren af ultravoldelige kult-film som Braindead og Meet the Feebles. Men mest kendt er han blevet som instruktøren af 'Ringenes Herre'-trilogien. Jackson voksede op i en lille New Zealandske flække Pukerua Bay lidt uden for Wellington, hvor hans filminteresse star...

Brugere

22/05-05Hey, where’s 8-Ball?
Da jeg første gang så den outrerede dukkefilm Meet the Feebles af Peter Jackson for godt og vel 10 år siden stod det mig hurtigt klart at The Feebles IKKE er for børn, men det er vel meget godt illustreret via forsiden, hvor en flodhest står med en maskingøb…;-)

Historien i Meet The Feebles er som følger:
”The Fabulous Feebles Variety Hour television special” skal sendes direkte på nationalt fjernsyn, så der er mere end travlt iblandt the Feebles og stemningen er spændt.

Ind i denne verden af showbusiness på højtryk træder det lille idealistiske pindsvin Wobert, hvis rigtige navn er Robert, men han kan ikke udtale bogstavet R.
Wobert føler sig klar til at gribe sin chance indenfor showbusiness, men desværre for ham er næsten alle i Feeble-verdenen korrupte eller utilregnelige e...

29/04-05JAA!!
Anonym
Den er så genial!! Det var min svoger der sagde at jeg skulle se den...og efter 5 min troede jeg at der var noget galt med ham...det var jo noget lort...men hold kæft hvor er den FEEEDD!!!! det er helt vildt!!!!!

01/04-05Brilliant!
Så underholdende, morsom, og brilliant at man næsten ikke engang kan tro sine ejne øjne! Ulækker, god musik, og SJOV! Endnu et mesterværk af Peter Jackson!

05/01-05©Muppets på crack©
Først en lille kommentar:

Røvslikkeri?
Det drejer sig vel bare om entusiasme for film? Når man læser noget godt, som man kan relatere til, så behøver man da ikke være for stor til at give ros.

Jeg har da også givet ros flere gange og det har da ikke været for at slikke røv. Iøvrigt tror jeg ikke det smager særlig godt.
Jeg tvivler på, at Thomas lader noget stige sig til hovedet eller slikker røv. Det besidder han alt for meget selvironi til. Som undertegnede. *G*

Som Eddie Murphy sagde: "I give props, where props is due"
-------------------------------------------------------

Mht. til filmen:

Peter Jackson tager sine underlige påfund og splatterorgie med til dukkeverdenen.

Filmen er ganske underholdende og frastødende på den sjove måde. Så er fluen iøvrigt pisseirret...

08/10-04Miiiiiiister Jackson...
Nu har jeg set flere af Mr. Jacksons film, inden jeg begav mig ud på rejsen gennem Meet the Feebles. Først Braindead - et mesterværk i sort humor og splat. Bad Taste. Et mesterværk med en indfaldsvinkel som beskuer af forklædte nørder, der gør grin med Hollywooods actionfilm. Forgotten Silver, som gør tykt grin med dokumentar-genren.

Alle disse film gav mig specielle oplevelser.

Inden jeg så Mr. Jacksons andre film havde jeg set Ringenes Herre trilogien. Dette mesterværk gav mig lyst til at vide, hvorfor netop Mr. Jackson stod bag trilogien.

Og senest har jeg så nydt Meet the Feebles.

Filmen er som alle de andre - et mesterværk. Hvordan lykkes det at styre 132 medvirkende dukker og forklædte mennesker igennem et inferno af bevægelser og lyd? Ved hjælp af EVNE. Peter Jackson e...

01/08-04Kron
Anonym
Det kan jeg jo ligesom heldigvis selv bestemme om jeg vil eller ej, til begge dele. Det er da synd du skal bruge energi på dette, men længere er historien heller ikke. Farvel du og håber du får det bedre igen, jeg kan desværre nok ikke hjælpe dig med det eller opfylde dine ønsker.

PS Når jeg kommenterer et indlæg, så er det fordi jeg beundrer noget vedkommende har skrevet, som jeg føler jeg kan lære noget af (og jeg gør det langt fra hver gang). Den skulle du måske tænke lidt over, fremfor at anklage mig for det samme som du selv lige nu er i fuld gang med.

01/08-04Mit navn er Kron
Anonym
Man skal ikke ligge totalt under for janteloven, det vil jeg give dig ret i, men man skal heller ikke ignorere den, som du så åbenlyst gør!

Der er ingen grund til at du skal komme med en konklussion til hveranden indlæg!

01/08-04kron
Anonym
Jeg tror skam ikke jeg er så meget bedre end alle andre. Jeg kan nævne flere JEG ser OP til når jeg læser her på siden, Don er en af dem. Men jantelov, den gider jeg altså ikke ligge under for, troede også den var død. Er det ikke kun folk med manglende succes der bruger den som undskyldning. Bortset fra det, så kan jeg altså ærlig talt ikke se hvad problemet er eller hvor det gør ondt. Men at påkalde janteloven som et gode, det er altså pinligt finder jeg og lidt synd for dig.

PS. I stedet for at kalde dig kron, kunne du så ikke stå ved det du siger og bruge det navn du normalt bruger her på siden?

01/08-04Irri
Anonym
røvslikkere! Det er da vildt ubehageligt så meget I roser hinanden!
Og Thomas Nielsen sidder på tronen og bedømmer hvad andre skriver, da han tror han er så meget bedre end alle andre. Thomas, studér janteloven!!! Og forstå den!

31/07-04Don
Anonym
Du har mange gode observationer, det var fed læsning...Keep up the more than good work.Fakta

Medvirkende
Fåret (stemme) Donna Akersten
Kyllingen Sandy (stemme) Stuart Devenie
Barry (stemme) Mark Hadlow
Ross Jolly
Frøen Wynyard (stemme) Brian Sergent
Ormen Arfur (stemme) Peter Vere-Jones
Elefanten Sid (stemme) Mark Wright
Bag kameraet
Instruktion Peter Jackson
Produktion Jim Booth, Peter Jackson
Manuskript Peter Jackson, Danny Mulheron, Stephen Sinclair, Frances Walsh
Fotografi Murray Milne
Klip Jamie Selkirk
Scenografi Michael Kane
Musik Peter Dasent
Genrer og relationer
Genre Komedie, Musical
Undergenre Dukkefilm
Premieredatoer
Øvrige oplysninger
Land New Zealand
Produktionsår 1989
Spilletid 94 min.
Selskab WingNut Films

Se også...