Charlie's Angels: Uden hæmninger (Charlie's Angels: Full Throttle)

Den hårdtslående detektivtrio Natalie, Dylan og Alex får til opgave at opspore et par forlovelsesringe. Inden i ringene findes der oplysninger om alle personer omfattet af det amerikanske vidnebeskyttelsesprogram. Da flere vidner myrdes, er det klart, at oplysningerne er kommet i de forkerte hænder, og så får Charlies englepiger for alvor travlt med at opklare sagen. © Scope

Produktionsår 2003
Genre Action, Komedie
Instruktør McG
Medvirkende Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Crispin Glover
Spilletid 106 min.
Biopremiere 27.06.2003
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Drew Barrymore

Allerede i midten af 20’erne kunne den smukke blonde skuespiller med det varme smil og til tider farlige blik i øjnene, se tilbage på en lang og turbulent karriere, hvor hun i perioder ofte fandt vej til de kulørte blades spalter for sine udskejelser uden for det hvide lærred. Som medlem af en gammel skuespillerfamilie stod det næsten skrevet ...

Anmeldere

Politiken
"Det er en så blændende performance, Cameron Diaz leverer, at den er hele filmen værd."

Berlingske
"Lækker lak og læder skaber gode glæder på biografens sæder."

Jyllands-Posten
"'Charlie's Angels - uden hæmninger' er popkornsfilm, når de er allerbedst."

B.T.
"Men anoreksi og hyperaktivitet tilside, så er filmens store forsonende element den ustoppelige og det humør, der tydeligvis driver...englene..."

Cinemazone
"Der er dømt høreskader og tomme kalorier i læssevis, når man går ind i biografen for at se Uden Hæmninger, men det er heldigvis kalorier af den art, vi alle kender og elsker."

Brugere

20/03-06McGs rodebutik
Anonym
En instruktør ved navn McG har begået denne rodebutik af en film. Det virker nærmest som om han forliste manuset under indspilningerne og improviserede så for resten. Det er ganske enkelt kedeligt, uinspireret. Et udpint produkt med andenrangs effekter. Uanset hvor vild man er med de 3 damer, så er TV Shop mere underholdende.

08/06-05Hvorfor blive ved?? 2
Indholdsløs, fantasiløs og uoriginal omgang vold uden grund film, som ikke engang kan underholde sine fans. Ja, der sker muligvis en masse i filmen, men hold kæft hvor er det hele latterligt skruet sammen. Filmen er en stor fed kliche, ligesom etteren var det. Hvorfor også lave en efterfølger til en i forvejen slap og katastrofal første del? Ja, det er et spørgsmål der må stå i det uvisse??

Actionscenerne er hugget fra andre actionfilm, mens instruktøren bruger velkendte musiknumre fra diverse pop/rock stjerner til at understrege en simpel pointe. Musikken passer i øvrigt slet ikke ind i denne slags film, og når man hører Prodigy og Pink i baggrunden, føles det som om man var på et diskotek.

Det hele føles så uoriginalt, reklame/MTV-agtigt, pinligt og jeg kan blive ved. Den ene li...

21/02-05Ringe film
Anonym
Det er en af de dårligste film jeg længe har set. Det er meget sjældent, at jeg kun giver én stjerne, men her er en film, som fortjener det. Den er direkte ringe.

05/01-05Grotesk dårlig
Nej nej nej nej nej nej nej og atter nej!!!

Jeg skal liiige have fat i en af mine venner, for at påstå at denne film var federe end 1éren, som jeg synes var en hån mod tv-serien.

Dette er den lammeste, mest overdrevne undskyldning for en action film jeg har set siden ja faktisk etteren. Fatter ikke at jeg lod mig overtale til også at se denne. (Godt det ikke var mig der betalte).

Overdrivelsen i denne film får "Rambo" til at fremstå som et dokumentar program. Action scenerne er utrolig ringe lavet og mere overnaturlige end diverse superhelte film, såsom Spiderman, Hulk og X-men. Det svarer til at lave "Distrikt Hill Street" til det store lærred og lave den i stil med "Teenage mutant ninja turtles".

Igen er det blevet bevist at vi lever i MTV-æraen, hvor musikvideo instruktøre...

25/12-04Drew ;)
Anonym
Når Drew er med er ALT godt;)

Philip

Drew er mit idol, min stjerne!

Forceoffive

Hvor vover du at genere Drew! Hvorfor så skrive i anmeldelserne når du kun kan skrive dårlige ting? Du er til grin! Simpelthen!

10/09-04Fed film!!
Anonym
"Charlies Angels Uden Hæmninger" er bare for fed en film! Den er bare for god til det kan være snadt!

01/08-04Total til grin!!!!!!!!!!
Anonym
Jeg havde besluttet at leje nogle film jeg endnu ikke havde fået set, og Charlie´s Angels: Uden Hæmninger var en af dem.

Jeg har lige fået set filmen færdig, og jeg må sige at denne film, er den værste jeg nogensinde har set. Action scenerne er så sindsyg overdrevet at det nærmest er pinligt at se på. Effekterne er meget dårlige, Historien er latterlig og skuespillet er elendigt (med undtagelse af John Cleese og Matt LeBlanc)

Jeg undre mig over hvordan nogen overhovedet kan finde på at udgive sådan en film.

Havde det været mulig at give 0 stjerne havde jeg gjort det. John Cleese og Matt LeBlanc er filmens eneste lyspunkt.

HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE FILM!!!!!

08/05-04Doh!
Anonym
Plot? Hvilket plot? Denne film er en kaatstrofe. Etteren var også papirtynd, men der var blæret action, kung fu og kameraarbejde. Full Throttle ern en musikvideo på halvanden time. En dårlig en.

15/03-04Spar dine penge
Anonym
Det her er virkelig spild af tid og penge. Den er langt dårligere end 1'eren. De her piger kan en del ting, som er fuldstændig uladesiggørlige og man griner sin røv i laser over hvor dårligt det er - det er til grænsen af det pinlige. Selve historien er endvidere en tynd kop the, men pigerne ser da godt ud så de kan lige skrabe et par stjerner sammen.

Filmen holder ikke engang til en søndag efter en druktur.

20/02-04FED, FEDERE MEN IKKE FEDEST!!!
Anonym
"Charlies Angels uden hæmninger" er god men den er ikke den fedeste film. Den kan stærkt anbefales og det er skam også en film man gerne vil se mere end en gang!!Fakta

Medvirkende
Natalie Cook Cameron Diaz
Dylan Sanders Drew Barrymore
Alex Munday Lucy Liu
Den tynde mand Crispin Glover
Madison Lee Demi Moore
Jimmy Bosley Bernie Mac
Alex' far John Cleese
Max Shia LaBeouf
Jason Gibbons Matt LeBlanc
Ray Carter Robert Patrick
Kelly Garrett Jaclyn Smith
Bag kameraet
Instruktion McG
Produktion Drew Barrymore, Leonard Goldberg, Nancy Juvonen
Manuskript Cormac Wibberley, Marianne Wibberley
Forlæg John August
Fotografi Russell Carpenter
Klip Wayne Wahrman
Scenografi J. Michael Riva
Musik Ed Shearmur
Genrer og relationer
Genre Action, Komedie
Nøgleord Sequel
Relaterede film Charlie's Angels
Premieredatoer
Biograf 27.06.2003
Dvd 26.11.2003
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2003
Spilletid 106 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Flower Films, Tall Trees Productions, Mandy Films
Biodistributør Nordisk Film

Se også...