How to Lose a Guy in 10 Days

Kvinder driver mænd til vanvid, og det vil Andie skrive en artikel om. Til formålet skal hun finde en fyr, der først forelsker sig og derefter dropper hende - alt sammen inden for 10 dage. På sin side har Ben væddet på, at han kan gøre en hvilken som helst pige forelsket i sig på den samme tid. Det er den perfekte match. © Scope

Produktionsår 2003
Genre Komedie
Instruktør Donald Petrie
Medvirkende Kate Hudson, Matthew McConaughey, Kathryn Hahn, Annie Parisse
Spilletid 116 min.
Biopremiere 15.05.2003
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Matthew McConaughey

Trods sit umiskendelige talent og ikke ligefrem uheldige udseende har den blonde Matthew David McConaughey ikke formået for alvor at få fodfæste i Hollywoods superliga. Mens han ofte har glimret i en række middelmåde film, så er det som om han stadig venter på den helt rigtige film. Han debuterede i 70'er-ungdomsfilmen 'Sidste vilde nat med kl...

Anmeldere

Politiken
"Forståeligt irriterende, snarere end uimodståeligt grinagtigt."

Berlingske
"'How to lose a gye in ten days' forsøger i hærdigt, men sig ikke over gennemsnittet."

Jyllands-Posten
"Som en sådan er 'How To Lose...' ganske hæderlig, men tænk engang, hvis en af de skrappe kvinder gik om bag kameraet og lavede en rigtig løssluppen pige-komedie."

B.T.
"'How to...' er en klam kærlighedskomedie som ude i det virkelige liv med stor fordel vil kunne bruges af enhver ung kvinde, der ikke ved, hvordan hun skal slippe a' med sin kæreste."

Filmland
"Og da det aldrig lykkes filmen at trække de to karrieremennesker ned på et sympatisk og moralsk anstændigt niveau, hvor man får lyst til at ønske dem noget godt i tilværelsen, kan 'How to Lose a Guy in 10 Days' aldrig blive andet end mislykket."

Cinemazone
"De to stjerner har en fin kemi og ser under alle omstændigheder ganske søde ud sammen, men det forhindrer ikke filmens første tre kvarter i at være meget langtrukne."

Brugere

29/08-06Alletiders tøsefilm
En alle tiders tøsefilm - indeholder humor, kærlighed og en charmerende skuespiller - hvad mere for en god fredag-aftensfilm?

Synes den rammer maskulint og feminint godt...

Aldrig har jeg dog set en film der var SÅ forudsigelig! Enten er jeg blevet synsk ellers har jeg bare set for mange film af den slags.

08/10-05Super sød!
Elsker den film, hehe jeg syntes dne er vildt genial! altså den er ikke lavet til at være en storfilm, men jeg kan bare set den 1000 gange i træk og Kate og Matthew er da alt for søde i den film.. :)

28/09-05dårlig
Anonym
endnu et bevis på at piger ikke kan anmelde film

28/09-05Den bedste film!
Siden jeg så den første gang i biografen for over to år siden, tror jeg at jeg har set den mindst 1000 gange siden, og den er og bliver en af de bedste film jeg nogensinde har set.. Elsker den simpelthen.. Til dem som ikke har set den; Kom afsted, I er gået glip af noget!

03/05-05Nice
Anonym
Har snart set den film så mange gange - Elsker den :)

28/04-05Overgivelse! Den ER sjov
Få film får mig til at smile og endnu mindre foår mig til at grine. Jeg må overgive mig! Denne feelgood film kan kun anbefales hvis man er parat til spontane grin. Smid fornuften ud, glem at den er forudseelig og mor dig!

18/02-05fed film
filmen er rigtig god. man er flad af grin når kate ydmyger matthew. karaktererne er ikke noget nyt men filmen byder på topunderholdning.

01/10-04kate hudson og matthew er gode
Anonym
det er en unik film jeg fik til min fødselsdag,alle i andre burde OGSÅ se den,også selvom i nok ville kalde det for pigefilms-agtig,-se den,du bliver i godt humør

01/08-04RIGTIG GOD!!!
Anonym
Er en rigtig god film til om aftenen eller dagen..
Filmen er for alle og er hylende morsom..Vi synes anmelderne skulle se filmen.. da vi synes den er Rigtig God!! og anmelderne giver den for hård kritik!!

12/04-04trættende...
Anonym
Pretty Woman startede det hele. Den forudsigelige romantiske komedie, hvis genre ikke har budt på fornyelse lige siden. Og det er måske dette element, som gør genren populær: forudsigeligheden, vi ved det hele ender godt. Vi sluger de latterlige og dybt konstruerede historier, så længe den naive tro på everlasting kærlighed er til stede. Nu er jeg ikke en forelsket teenagerpige, og det er måske derfor jeg ikke kan lide disse trygge romantiske film. Og nu lyder jeg garanteret hamrende dobbeltmoralsk, for jeg kan lide Pearl Harbor, hvis teenagerpige-tudehistorie var en stor del af filmen. For mig handler det vel så om pakken.

Nu hvor jeg har luftet lidt af mine aggressioner mod romantiske komedier, så må jeg sige, at denne ikke var så slem som forventet. Tæerkrummende scener var der nok...Fakta

Medvirkende
Andie Anderson Kate Hudson
Ben Barry Matthew McConaughey
Michelle Kathryn Hahn
Jeannie Annie Parisse
Tony Adam Goldberg
Thayer Thomas Lennon
Judy Spears Michael Michele
Judy Green Shalom Harlow
Phillip Warren Robert Klein
Lana Bebe Neuwirth
Bag kameraet
Instruktion Donald Petrie
Produktion Robert Evans, Christine Forsyth-Peters, Lynda Obst
Manuskript Kristen Buckley, Brian Regan, Burr Steers
Forlæg Michele Alexander, Jeannie Long
Fotografi John Bailey
Klip Debra Neil-Fisher
Scenografi Thérèse DePrez
Musik David Newman
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Romance
Premieredatoer
Biograf 15.05.2003
Dvd 15.05.2012
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2003
Spilletid 116 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Solgte billetter 54.175
Selskab Lynda Obst Productions, Moviemakers Productions, Robert Evans Company
Biodistributør United International Pictures

Se også...