Honey

Honey arbejder i en pladebiks og underviser de lokale venner i dans. Hver weekend afprøver hun nye smarte dansetrin på byens allersvedigste natklubber. På en af klubberne bliver hun kontaktet af en producer, der vil have hende til at lave koreografi til en musikvideo. Men Honey vil hellere starte sin egen danseskole. © Scope

Produktionsår 2003
Genre Drama
Instruktør Bille Woodruff
Medvirkende Jessica Alba, Lil' Romeo, Mekhi Phifer, David Moscow
Spilletid 94 min.
Biopremiere 25.06.2004
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Jessica Alba

Amerikanske Jessica Marie Alba gjorde sig primært bemærket inden for tv, før hun får alvor slog sit navn fast i 2005 med film som 'Sin City' og 'De Fantastiske Fire'. Efter mindre roller i serier som 'Beverly Hills 90210' (1990-2000) fik hun fast arbejde i de to første sæsoner af delfin-serien 'Flipper' (1995-2000). Et par år senere bekæmpede...

Anmeldere

Politiken
"Trods filmens indimellem kiksede dialog og den meget MTV-prægede klippestil holder den moderne variant af 'Fame', 'Saturday Night Fever' og 'Flashdance' nogenlunde hjem..."

Berlingske
"...består af lutter fladtrampede banaliteter, men filmen er fyldt med hip rap og hotte dansenumre, og eftersom den både har sexede medvirkende og social samvittighed, fungerer den fint nok på sine egne beskedne præmisser."

Jyllands-Posten
"Den er et moderne eventyr for piger med danse- og prinsessedrømme verden over, og som sådan er den ganske vellykket."

Weekendavisen
"På sin egen præmis er Honey gennemført teenageromantik, sød og sober uden at angle eller blive unødigt velmenende."

Ekstra Bladet
""En ungdomsfilm med så fint og varmt budskab er usædvanligt i dag, og så kan det godt være, at historien er noget tynd og unuanceret."

B.T.
"Dialogen er måske klichéhærget. Men ligesom i resten af det strømlinede produkt bliver der aldrig sjusket med detaljerne."

Cinemazone
"De eneste formildende omstændigheder ved Honey er faktisk Jessica Albas sødme, det åh-så-sympatiske 'budskab' og så dansesekvenserne."

Brugere

29/04-07Rørt af Lil'Romeo
Jeg så denne film en hel tilfældig aften hvor den kom i fjernsynet. Dagen efter søgte jeg i butikker landet over for at finde den. DEN ER FANTASTISK!!!!!


Jeg kom hjem og satte den i dvd- afspilleren og den har ikke været taget ud siden. Hver evig eneste gang jeg ser slutningen begynder jeg at græde. Sangen, dansen, historien. Det hele. Måske fordi jeg selv har været der, og set hvordan der foregår i den virkelige verden. Jeg ved godt det er set så mange gange før, men sådan er virkeligheden. Og det skal man ikke tage fejl af.

Jessica Alba spiller fantastisk og Lil'Romeo er for lækker. (jeg er 13 år) Puha, hvor er han lækker.

Der er ikke nogen undskyldning for ikke at se dette mesterværk af en film...

11/08-06fed dans
Honey er en dejlig tøse film.
historien har man dog hørt ALT for mange gange. men jeg synes skuespillerne redder det så den er god for de 3 stjerner

28/07-05Skal Man Gå Efter Guldet?
Honey (Alba) er en ung danser, der ved siden af sit arbejder, underviser børn og unge i dans på et ungdomscenter i ghettoen. Hun drømmer om at slå igennem og får også chancen, men er det virkelig det hun ønsker.

Jeg skal ærligt indrømme, at mine forventninger til denne dansefilm var MEGET små, men jeg blev egentlig positivt overrasket. Den er da indrømmet let at fordømme, den har et meget forenklet psykologisk menneskesyn, er hæmmet af en masse klicheer og har undertiden en typisk MTV-klippestil, hvor man uelegant smækker det hele sammen.

Men trods dens tendens til at skære tingene ud i pap, så vi ikke behøver at tvivle på noget som helst eller selv tage stilling, så er den også en varm og sympatisk film med et næstekærligt budskab, der er svær ikke at synes om og så gør Alba det...

03/07-04Honey er da sej ;D
Anonym
synes at denne film er ALT for god! Men elsker også selv dans så måske derfor. kan godt li dansene sangene, og synes faktisk ik handlingen er så dårlig som jeg har fået af vide.. Skal HELT klart ses hvis man godt ka li dans!

04/06-04Dans der rykker, men...
Anonym
den saaaaaamme historie, man har set SAA mange gange for. Men paa samme maade, som ved You got served, skal man se den for dansen, som holder filmen oppe til den 4 stjerne.

16/05-04Fantastisk film
Anonym
jeg syntes at filmen er meget fed, godt musik og meget dans, en total fed og underholdende film.

Fakta

Medvirkende
Honey Daniels Jessica Alba
Benny Lil' Romeo
Chaz Mekhi Phifer
Michael Ellis David Moscow
Raymond Zachary Williams
Gina Joy Bryant
Sig selv Missy 'Misdemeanor' Elliott
Hr. Daniels Anthony Sherwood
Frun Daniels Lonette McKee
B.B. Wes Williams
Bag kameraet
Instruktion Bille Woodruff
Produktion Andre Harrell, Marc E. Platt
Manuskript Alonzo Brown, Kim Watson
Fotografi John R. Leonetti
Klip Mark Helfrich, Emma E. Hickox
Scenografi Jasna Stefanovic
Musik Rodney Jerkins, Ludacris , Mervyn Warren
Genrer og relationer
Genre Drama
Undergenre Romance
Premieredatoer
Biograf 25.06.2004
Dvd 24.11.2004
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2003
Spilletid 94 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Solgte billetter 6.853
Selskab Universal Pictures
Biodistributør United International Pictures

Se også...