The Pink Panther

En berømt forboldtræner er blevet myrdet, og hans ring er blevet stjålet. Men det er ikke en helt almindelig ring. På ringen sidder nemlig den uvurderlige diamant, der er kendt som The Pink Panther. Der er derfor brug for en mesterdetektiv til at opklare forbrydelsen og finde ringen. Men da den franske regerings førstevalg er optaget af andre sager, må de bruge overbetjent Jacques Clouseau i stedet. © Scope

Produktionsår 2006
Genre Adventure, Komedie, Krimi
Instruktør Shawn Levy
Medvirkende Steve Martin, Kevin Kline, Beyoncé Knowles, Jean Reno
Spilletid 93 min.
Biopremiere 03.03.2006
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Shawn Levy

(INSTRUKTØR)
Familievenlig underholdning synes at være kendetegnet for amerikanske Shawn Levy. Før sin debut som spillefilmsinstruktør lavede han en række tv-produktioner for Nickelodeon og The Disney Channel, heriblandt de poplulære 'The Journey of Allen Strange' (1997-2000) and 'The Famous Jett Jackson' (1998-2001). Efter sin debut, komediedramaet 'Just ...

Anmeldere

Politiken
"End ikke den smækre sangerinde Beyoncé Knowles kan rette op på en helt igennem pinefuld og umorsom opdatering af en sørgeligt nedslidt lyserød panter."

Berlingske
"Havde man i det mindste haft et nytænkende plot eller en komedie af høj klasse, kunne man måske forstå trangen til at nasse, men filmen er med sin skabelon-agtige og forudsigelige form så tung, at man keder sig på forhånd."

Jyllands-Posten
"Den er slet ikke rigtig god, denne nye film om inspektør Clouseau, men rigtig dårlig er den heller ikke, nærmest bare lala."

Weekendavisen
"...den er lavkomisk på det fladeste niveau, og klovnerierne har aldrig den elegant turnerede, kejtede charme, som Sellers kunne tilføre med sin fantastiske timing og perfektioneret kluntede fremtoning."

Information
"...ligner noget, som er fisket op af Benny Hills papirkurv. Også dialogen viser kun sporadiske tegn på vid."

Ekstra Bladet
"...er man gammel nok til at holde af Steve Martin, og ung nok til ikke for altid at forbinde Inspector Clouseau med Peter Sellers, vil man sikkert følge sig godt underholdt."

B.T.
"Forudsigelig, men også overraskende frisk."

Cinemazone
"Sporadisk bliver man næsten underholdt af festlighederne, men der er desværre alt for længe i mellem de humoristiske scener."

Brugere

07/11-09Forandring Fryder?
Ja, den plat - virkelig plat! Men film er nu engang andet end seriøse thrillere, dybe dramaer og aktionfilm med eksplosioner. Vær åben, giv den en chane og du vil uundgåeligt komme til at hive efter vejret!

16/02-09Plat
En frisk film med en Steve Martin i topform. Der er nogle ret sjove scener i og det hjælper også lidt på det at man ikke føler filmen tager sig selv for alvorligt. Dog kan det ikke redde filmen der bare bliver mere og mere latterlig, og de endeløse platheder bliver altså ret trættende til sidst.

25/01-07b-udgave
genindspilningen af klassikeren den lyserøde panther kommer kun akkurat ud med skindet på næsen pga enkelte ret sjove scener. skuespillet er højest middelmådigt og steve martin savner peter sellers timing. men kan man "glemme" originalen, kan man godt få sig et billigt grin med denne halvgode genindspilning

04/01-07Sjov men dårlig
Der er et eller andet der bare gør at denne her film ikke er god. Det eneste der gør den fortjent til 2 stjerner er at den er ret sjov. Nogle af de ting der sker er simpelthen så komisk sjove.. Men historien er latterlig. Den enste grund til at se denne film er simpelhen at få dig et godt grin. Hvis ikke af de ting der sker i filmen, så af den selve filmen og vhor dårlig den egentlig er ..

28/11-06Skammeligt!
Re-maket af kultklassiker-serien om den Lyserøde Panter flopper fælt.

I et forsøg på at udfylde Peter Sellers sko, er Steve Martin blevet presset ned i en fuldstændig overskruet, plat og pinlig form. Han prøver, Steve Martin...javist, men han kæmper en forgæves kamp.

Filmen prøver for meget - det bliver for plat, og slet-slet ikke den Lyserøde Panter værdigt. Clousseau fremstilles som en lallende idiot, og plottet er fulstændig ligegyldigt.

-Peter Sellers ville vende sig i sin grav hvis han vidste hvad de har gjort ved hans figur. Og for inkarnerede fans, vil denne film ganske enkelt være tortur!

Nogen ting skal man bare ikke pille ved, og Den Lyserøde Panter/Peter Sellers er i høj grad én af dem - skam Jer!

06/04-06Et Mesterværk
Anonym
Man har erstattet en mesterskuespiller (Peter Sellers) med en endnu større stjerne (Steve Martin) hvis talent er uomtvisteligt. Resultatet er naturligvis som forventet en filmisk perle som vil husket sammen med Scary Movie 3, Politiskolen 5 og Punisher.
Det er fantatisk at se Steve Martin udnytte sit brede talent til en helt ny type rolle.

20/03-06Coool.. 1
Anonym
Det var en RIGTIG sjov film.. Min veninde og mig følte og RIGTIG meget underholdt.. hehe.. Synes det er en skam at den har fået så dårlige anmeldelser

19/03-06cool film meen
Anonym
cool film meen men steve martin gør det næsten godt meen det kniver indlevelsen og det franske sprog men ellers sjov

12/03-06 The Pink Panther
Anonym
Det var sku da en lækker film...
Humor er der nok af :D
Synes er ikk den var dårlig eller useriøs som andre siger. Navnet siger det hele, mere kan man ikk forvente.
Kan Anbefales!

09/03-06Han prøvede :/
Anonym
Slem film,
Steve Martin gør et godt forsøg,
men det eneste der rigtig lykkedes for ham, er den franske accent ;)Fakta

Medvirkende
Inspector Jacques Clouseau Steve Martin
Chief Inspector Dreyfus Kevin Kline
Xania Beyoncé Knowles
Gendarme Gilbert Ponton Jean Reno
Nicole Emily Mortimer
Yuri Henry Czerny
Bizu William Abadie
Jacquard Scott Adkins
Terry Ahkee-Sauce Dexter Bell
Bell Hop Shon Blotzer
Bag kameraet
Instruktion Shawn Levy
Produktion Robert Simonds
Manuskript Len Blum, Steve Martin
Fotografi Jonathan Brown
Klip George Folsey Jr., Brad E. Wilhite
Scenografi Lilly Kilvert
Musik Christophe Beck, Henry Mancini
Genrer og relationer
Genre Adventure, Komedie, Krimi
Undergenre Farce, Slapstick
Nøgleord Detektiv, Prequel
Relaterede film Pink Panther 2
Premieredatoer
Biograf 03.03.2006
Dvd 29.08.2006
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2006
Spilletid 93 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Solgte billetter 40.378
Selskab The Montecito Picture Company, International Production Company
Biodistributør Twentieth Century Fox

Se også...