Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende (Pirates of the Caribbean: At Worlds End)

Den mærkværdige pirat Jack Sparrow er havnet i kløerne på den skumle sørøverkaptajn Davy Jones. Heldigvis beslutter hans venner Elizabeth og Will at slå sig sammen med Jacks gamle dødsfjende Barbossa for at tage helt til verdens ende og redde Jack. Samtidig har den begærlige købmand Beckett allieret sig med Davy Jones for at rense havene for alverdens pirater en gang for alle. © Scope

Produktionsår 2007
Genre Adventure
Instruktør Gore Verbinski
Medvirkende Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Geoffrey Rush
Spilletid 168 min.
Biopremiere 23.05.2007
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Gore Verbinski

(INSTRUKTØR)
Efter at have trådt sine barnefilmsko som reklamefilminstruktør hittede Gregor Verbinski med familiekomedien 'Mus i eget hus' (1997). Tre år senere skiftede han genre med krimi-komedien 'The Mexican' (2000). I betragtning af at filmen både havde Brat Pitt og Julia Roberts i hovedrollerne, kan den ikke siges helt at have indfriet forventninge...

Anmeldere

Politiken
"...overgår både etteren ’The Curse of the Black Pearl’ og toeren ’Dead Man’s Chest’. Måske også, fordi vi nu har vænnet os til den tommetykke selvironi, der virkede lovlig koket i etteren."

Berlingske
"...en pompøs og letbenet afslutning på en foreløbig trilogi, der samlet set har været en overmåde vellykket genoplivning og fornyelse af den hendøende sørøverfilm-genre og som undervejs først og fremmest har været og er eminent pop-underholdning."

Jyllands-Posten
"Både manuskriptet, der sprutter af knaldperler og underfundigheder, instruktionen, der har tempoet og digressionerne som højeste prioritet, og skuespillerne, der morer sig åbenlyst, holder en sikker ironisk distance til hele foretagendet, lidt i Monty Python-stil."

Weekendavisen
"Det er en herlig film, en teknologisk triumf, som ikke sparer på virkemidlerne, en overstadig fortælling, hvor alle forråder alle..."

Ekstra Bladet
"Den vil alt for meget og kan alt for lidt."

B.T.
"På det spektakulære plan er filmen fantastisk flot, og effekter - specielt dem på havet - er gudsforgående gode.Der er drøn på som i ingen anden film, jeg kan mindes."

Cinemazone
"Så selvom der er nogle sømil op til Den sorte forbandelses vid og bid, holder Ved verdens ende således vand som en værdig afslutning på en af filmhistoriens mest indtjenende og uimodståelige (sø)røverhistorier."

Brugere

23/04-18Kikset underholdning
Jeg må indrømme at piraters 3 skuffede mig, direktionen er lam skuespillet er pinlig dårligt og handlingen er ligeså tynd som et stykke toiletpapir, så spørgsmålet er filmen værd? at se svaret er ja dog alle dens problemer er filmen fantastisk flot og ekstrem underholdende at bevidne forvent dog ikke samme level som de andre 2 meget bedre film Jack Sparrow jeg må desværre sige at jeg er en smule skuffet men tak for popcorn alligevel😀.

08/12-08Holder Stilen
Pirates 1= God, Nyskabene og anderledes.

Pirates 2= Fin nok, wannabe 1éren og efekter i top.

Pirates 3= Bedre Efekter, Bedre Skuespil, rappe replikker og så får vi endelig en afslutning, ELLER??

Ja Pirates 3 er god (nok den bedste) og holder stilen bedre en 2éren gjorde til 1éren.

10/08-08En rodet omgang :S
Måske skal man helst se filmen lige efter de to andre, måske er var det bare mig, én ting er i hvert fald sikkert: Jeg fandt den ret så rodet.

Scenen med Johnny Deep på øen med de indfødte husker jeg dog klart :D

30/05-08Hvor skal vi hen? 1
Et velkendt ordsprog siger, at "for mange kokke fordærver retten", og dét billede passer vel i grunden meget godt på nærværende forestilling. Snartsagt alle filmens hovedpersoner har nemlig deres egen dagsorden, som de ihærdigt forfølger i en grad, så man virkelig skal være fortrolig med PotC-universet (og mere til) for at bevare overblikket.

Filmen benytter sig på et tidspunkt tankevækkende nok netop af en klar reference til den berømte nervepirrende "trekant-duel" i Sergio Leone-klassikeren "The Good, the Bad & the Ugly" (sågar i underlægnings-musikken). Forskellen er imidlertid, at Leone skabte et tremands-drama, som fungerede formidabelt, mens Gore Verbinski sætter gang i et seksmands-drama, som IKKE fungerer.

De isolerede høj-kvalitative oplevelser i denne rodebutik af en sørø...

01/05-08God, men lidt skuffende..
Jeg syntes at den var meget spændene, i sær i starten.. Men så i midten og slutningen af filmen, syntes jeg at den blev lidt kedelig og mærkelig. Og jeg syntes at slutningen var sørgelig. Det var ikke sådan den skulle ende. Men ellers var den spændende. Jeg har også altid været fan af filmene, så derfor skuffede denne film mig lidt.
Jeg syntes dog de tre skuespillere er fantastiske...

29/12-07Så står verden ikke længere....
Trods filmens pænt varierede lydspor og glidene motion capture, er "pirates of the caribbean 3" en ustabil adventure film, som kun trækker dig længere ned i dens uforståelige verden, af meningsløse replikker og en historie, som deler sig så meget, at det er svært at holde sammen på handlingen.

Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende for karakteren 1 herfra.

13/12-07Fornem afslutning
"Faktisk overgår At World's End både den første og den anden film. Alt det gode fra den første er bevaret, mens alt det dårlige fra den anden er fjernet. Og så gør det heller ikke spor, at special-effect'sne i denne film, er nogle af de bedste film-industrien nogensinde har skabt, så der skulle sgu gå noget galt, hvis ikke filmen vandt en Oscar i den katagori... måske har filmen ikke fortjent seks stjerner, måske er det en smule overdrevet. Men det får den, som tak for tre film, med uforglemmelig underholdning, fortræffeligt skuespil, og et hav af mageløse effekter!"

16/11-07Den er for nice
den er super fed men et godt råd lad værre med at se den hvis du ikke har set de andre to film så bliver du nemlig forvirret. den er bedre med effekter end dens forgengere og de løse ender bliver samlet men dog er der mulighed for en 4'er som der sansynligvis vil komme

30/10-07Damn!
Hold da helt op . Den er sq da over fed . Ik den bedste film jeg har set , men helt klart den bedste af de 3..

13/07-07Skuffelse
Da 1'eren kom ud var jeg personligt meget tilfreds,
Men nu er der ligesom ikke den samme realisme og charme fra J.Depp.

FOR MEGEN SELVRESPEKT !! :

Efter succesen ved den første film bliver det hele alt for tyndt og IKKE vellykket !
Det hele bliver som om den film bare skulle overståes, og den samme gajst bliver skyllet bort af "det store Jack skib i midten af nowhere" !!!!

hvis du er fan som jeg (var)
så se ikke filmen .
(du bliver SKUFFET !)

PS : hvis en kvinde, i dette tilfælde - K. Knightley - bliver udnævnt til leder af et forbund imelllem pirater, så hedder det ikke "KONGE" men "DRONNING"Fakta

Medvirkende
Jack Sparrow Johnny Depp
Will Turner Orlando Bloom
Elizabeth Swann Keira Knightley
Barbossa Geoffrey Rush
Davy Jones Bill Nighy
Kaptajn Sao Feng Yun-Fat Chow
Lord Cutler Beckett Tom Hollander
'Bootstrap' Bill Turner Stellan Skarsgård
Joshamee Gibbs Kevin McNally
Weatherby Swann Jonathan Pryce
Bag kameraet
Instruktion Gore Verbinski
Produktion Jerry Bruckheimer
Manuskript Ted Elliott, Terry Rossio, Ted Elliott, Terry Rossio, Stuart Beattie, Jay Wolpert
Fotografi Dariusz Wolski
Klip Stephen E. Rivkin, Craig Wood
Scenografi Rick Heinrichs
Musik Hans Zimmer
Genrer og relationer
Genre Adventure
Undergenre Kappe og kårde-film, Sørøverfilm
Nøgleord Pirat, Skat, Verdens ende
Relaterede film Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand, Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge, Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge - 3 D
Premieredatoer
Biograf 23.05.2007
Dvd 13.11.2007
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2007
Spilletid 168 min.
Link Officielt website
Dansk website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 585.589 (#65)
Selskab Walt Disney Pictures, Jerry Bruckheimer Films
Biodistributør Buena Vista

Se også...