Quarantine

Journalisten Angela Vidal og hendes kameramand skal følge et hold brandmænd en nat i L.A. Da de bliver kaldt ud til et hus, viser det sig at en af beboerne er blevet smittet med en underlig virus. Samtidig foregår der uhyggelig ting inde i huset. Angela og hendes kameramand beslutter sig for at undersøge sagen nærmere. Det viser sig at være en rigtig, rigtig dårlig ide. © Scope

Produktionsår 2008
Genre Gyser
Instruktør John Erick Dowdle
Medvirkende Johnathon Schaech, Jennifer Carpenter, Columbus Short, Jay Hernandez
Spilletid 90 min.
Biopremiere 05.12.2008
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Berlingske
"Et par gysende forskrækkelser følges op af bidende splat, men det er desværre ikke nok til at give »Quaratine« mere kød end det gængse og kliché-fyldte."

Jyllands-Posten
"...konceptet tager overhånd, og hurtigt bliver det rystede kamera lidt ensformigt."

Ekstra Bladet
"Det er indledningsvis både bestialsk og ganske skræmmende..."

B.T.
"...en mild cocktail af spænding, uhygge og 'vi har set det før' ligegyldighed i år 2008."

Cinemazone
"Man kan på ingen måde beskylde Quarantine for at genopfinde gysergenren eller slet og ret sætte nye spor af originalitet i de evigt faldende kropsvæsker."

Brugere

27/04-09et enkelt kamera
Quarantine er filmet på samme måde som Cloverfield med et enkelt håndholdt kamera, og det giver helt sikkert genren noget anderledes..Men det kan også blive et irritationsmoment, med alle de rystelser i billedet..

Handlingen går kort fortalt ud på at der er et kamerahold og nogle brandmænd der bliver lukket inde i et gammelt hus, da beboerne er smittet med en ukendt sygdom, der gør dem aggresive og Zombie-agtige..Myndighederne spærrer derfor huset af så ingen kan slippe ud med den smitsomme sygdom..


Latterligt, men det bliver en del mere creepy når historien fortælles på den måde den gør..Håber bare at der en dag er en der finder på en ordentlig historie..

09/12-08Håndholdt gys ... igen
Hvis jeg ikke havde set "Cloverfield" og Romeros "Diary of the Dead" tidligere på året, ville jeg nok have været mere imponeret af "Quarantine". Den er endnu en gyser i den stil, der startede med "The Blair Witch Project" - altså hvor historien fortælles gennem et videokamera båret af én af hovedpersonerne.

Rammen i "Quarantine" er en opgang i Los Angeles, hvor en mystisk sygdom er brudt ud. Samme nat følger et tv-hold brandvæsenet på arbejde, og det er gennem deres kamera, vi ser historien. Kort efter at tv-crew, politi og brandfolk er gået ind i bygningen, lukker myndighederne alle udgange, og nu er de så alene med skræmte beboere og en virus, der forvandler både mennesker og dyr til frådende, aggressive monstre.

"Quarantine" er en genindspilning af den spanske "Rec" fra 2007. ...

01/11-08Fed film man
Se i stedet orginalen..!!

Det er den samme film, den amerikanske er bare, ja amerikansk...

01/11-08Fed film man
Har lige set den i Cinemaxx den 31 okt. som surprisepremiere. Længe siden jeg har været så ude på kanten af sædet over en film. Èn scene fik det til at gippe i mig.
Se den hvis du er med på et godt gys! Minder lidt om 28 dage, bare mere uhyggelig fordi det er mørkt og man ved ikke hvad der venter rundt om hjørnet!

Fakta

Medvirkende
Fletcher Johnathon Schaech
Angela Jennifer Carpenter
Wilensky Columbus Short
Jake Jay Hernandez
Yuri Rade Serbedzija
Kathy Marin Hinkle
Steve Harris
Lawrence Greg Germann
Randy Denis O'Hare
Newcaster Patrick Fabian
Bag kameraet
Instruktion John Erick Dowdle
Produktion Sergio Aguero, Clint Culpepper, Doug Davison, Carlos Fernández, Julio Fernández, Roy Lee
Manuskript John Erick Dowdle, Drew Dowdle
Fotografi Ken Seng
Klip Elliot Greenberg
Scenografi Jon Gary Steele
Genrer og relationer
Genre Gyser
Nøgleord TV-journalist
Premieredatoer
Biograf 05.12.2008
Dvd 21.04.2009
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2008
Spilletid 90 min.
Link Officielt website
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Solgte billetter 12.921
Selskab Screen Gems, Vertigo Entertainment
Biodistributør Buena Vista

Se også...