17 Again

Mike er fraskilt med en karriere, der er gået i stå. Efter et besøg på sin gamle high school forvandller han sig af uforklarlige årsager til en ung udgave af sig selv. Snart begynder han igen på sin gamle skole, som han droppede ud af som 17-årig. Det er noget af en udfordring, ikke mindst fordi hans datter Maggie og sønnen Alex også går på skolen. Og fordi han møder en ung udgave af sin fraskilte kone Tracy... © Scope

Produktionsår 2009
Genre Komedie
Instruktør Burr Steers
Medvirkende Matthew Perry, Zac Efron, Leslie Mann, Thomas Lennon
Spilletid 102 min.
Biopremiere 24.04.2009
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Sex kan ødelægge dit liv, synes filmen at sige. Det er forloren dydighed, der får det til at løbe koldt og klamt ned ad ryggen som smeltet softice."

Berlingske
"...en letbenet historie, der absolut ikke bringer nyt til torvs i body-swap-genren, hvor en person pludselig bliver sig selv i en anden alder."

Jyllands-Posten
"Der har ud over en film som ”Big” fra 1988 simpelthen ikke været mange rigtig gode af slagsen, og man kan ikke lade være med at spørge: »Hvad nu, hvis denne film ikke var blevet lavet?« Ingenting, kære læser, ingen verdens ting."

Ekstra Bladet
"...takket være netop Zac Elfron er det alligevel blevet til en overraskende charmerende film. En veloplagt og uskyldig sag med glimt i øjet."

B.T.
"Zac Efron viser nye sider af sit talent, og der gås generelt herligt selvironisk til en velkendt skabelon, som vi har set mange gange før."

Cinemazone
"...yder bestemt sit absolut bedste for at blive en ganske vellykket ungdomsfilm, der fungerer optimalt inden for dens egen genre – og lykkeligvis selv er klar over det."

Fakta

Medvirkende
Mike O'Donnell - Adult Matthew Perry
Mike O' Donnell at 17 Zac Efron
Scarlett O'Donnell - Adult Leslie Mann
Ned Freedman Thomas Lennon
Maggie O'Donnell Michelle Trachtenberg
Scarlett at 17 Allison Miller
Ned Freedman at 17 Tyler Steelman
Jaime Katerina Graham
Alex O'Donnell Sterling Knight
Melora Hardin
Bag kameraet
Instruktion Burr Steers
Produktion Jennifer Gibgot, Adam Shankman
Manuskript Jason Filardi
Fotografi Tim Suhrstedt
Klip Padraic McKinley
Scenografi Garreth Stover
Musik Rolfe Kent
Genrer og relationer
Genre Komedie
Nøgleord High school, Tidsrejse
Premieredatoer
Biograf 24.04.2009
Dvd 01.09.2009
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2009
Spilletid 102 min.
Link Officielt website
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Solgte billetter 64.281
Selskab Offspring Entertainment
Biodistributør SF Film/Filmcompagniet

Se også...