One Night at McCool's

En aften møder bartenderen Randy og hans fætter, advokaten Carl, den uimodståelige Jewell på baren McCool’s. En forbrydelse finder sted, og så kommer politimanden Dehling på banen. Og han er heller ikke blind for Jewells kvaliteter. Hvad skete der, og hvem slipper godt fra mødet med den gådefulde femme fatale? De tre mænd fortæller hver deres udgave af historien. © Scope

Produktionsår 2001
Genre Komedie
Instruktør Harald Zwart, Allison Lyon Segan
Medvirkende Liv Tyler, Matt Dillon, John Goodman, Paul Reiser
Spilletid 93 min.
Biopremiere 23.05.2001
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

John Goodman

Det er ikke kun på grund af størrelsen, at fyldige John Goodman har det med stjæle billedet fra sine medspillere. Selv i små biroller, som han efterhånden har haft mange af, stråler Goodman med sit karismatiske nærvær, og det er svært at komme i tanke om en dårlig præstation fra den flittige skuespiller. En tidlig glansrolle var i David Byrnes...

Anmeldere

Politiken
"Uden at være hylende morsom er `One Night at McCool's´ faktisk ret skæg of fortjener klart bonuspoint for sit forsøg på at kombinere fjollet og cool."

Berlingske
"...en solidt skrevet killer af en film med veloplagte skuespillere ud i de mindste biroller; en hæsblæsende hårdtslående og humoristisk voldskomedie med kultpotentiale..."

Jyllands-Posten
Herlig småklukkende hygge-humor, og ind imellem er der nogle vidunderlige højdepunkter, der virkelig kalder på latteren.

Ekstra Bladet
"Kropsduen Liv Tyler strutter bedøvende lækkert som livsfarlig femme fatale i besatte mænd i en skæv komedie"

B.T.
"...fuld af gode kræfter og intentioner. Der er en eller to ubetalelige komediemæssige optrin - Village People-joken den bedste. Men der er noget galt med kontinuiteten og timingen..."

FilmReactor
"Det er begrænset, hvor længe vi kan grine af, hvor latterlige de tre bejlere er, og hvor selvforherligende de fremstiller begivenhederne."

Cinemazone
"Liv Tyler gør det nødvendige og lader resten af det forelskede filmhold løfte hendes præstation op til samme ikoniske højder, som de billeder af den mandeædende femme fatale, vi husker fra film noirens storhedstid."

Brugere

17/02-05One night at....
Sjov film, underholdene hele vejen igennem!

05/01-05Sjov, men så heller ikke mere
På godt og ondt en udmærket film der underholder, men som til tider var lidt for kedelig og alt for indviklet. Det eneste der trækker op må være ham der advokaten, der er til psykolog 3/4 dele af filmen. Hans historie virker bare så langt ude, at man tror det er løgn. Hans lædertøj er da også lidt beskidt...

07/01-04aldrig virkelig sjov!
Anonym
Filmen her er rimelig meget på det jævne og hører ikke ligefrem til blandt mine favorit-komedier (der ligger film som "Wrongfully Accused", "Free Money" og "Count Dracula: Dead and loving it" hvis nogle skulle være nysgerrige!)

Jeg købte den for 20 kr. og forventede derfor ikke alverden, men fik uden tvivl lidt fornøjelse ud af den! Filmens bedste er stensikkert Poul Reiser der gør det aldeles godt og filmen byder da også på mange skægge scener der tvinger smilet frem! til gengæld er det kun MEGET få steder grinet bliver taget i brug for så sjov er den slet ikke! Michael Douglas og førnævnte er klart de sjoveste og giver filmen lidt ekstra! Ellers er her ikke meget at komme efter og filmen bliver hurtigt lagt i glemmebogen!

04/12-03se visse scener...!!!
Anonym
Periodisk lettere original og hylende morsom sort og herlig amoralsk komedie, hvor den dejlige Liv Tyler gør en lækker frontfigur. Matt Dilon, John Goodman, Paul Reiser og især Micahel Douglas (medproducent) er velspillende og yderst morsomme, og de alle fascineres (ikke uforstående) af Tyler. Filmen har nogle yderst sjove og grinagtige scener (skyderi, som let forveksles med Village People), men er ikke speciel mindeværdig. Godt instrueret af svenskeren Harald Zwart.

19/01-03Sexy Tyler og Ikke Meget Mere
Anonym
Jævn krimikomedie med en sexy Tyler i hovedrollen. Historiens er okay, og har flere både morsomme og cool’e indfald, men desværre er der ikke rigtig flow i handlingen, og filmen kommer til at fremstå ujævn, lidt kedelig og man glemmer den meget hurtigt.

16/01-03Kvinden uden samvittighed
Anonym
"One night..." har en stor lighed med Billy Wilders "Double Indemnity" og tilsvarende film noirs, med kvinden uden samvittighed, som omdrejningspunkt.
Her er det bare i komediens tegn, og det klarer den rigtig godt.
Den er periodevis meget morsom og skuespillerne er gode: John Goodman, Matt Dilon og Paul Reiser, som de forsmåede elskere, og Michael Douglas som den snu hitman.
Men filmens omdrejningspunkt er Liv Tyler og filmen står og falder formentlig med om man - som jeg - finder hende pragtfuld eller ej.
En film, der formår at sexet, uden at forfalde til infalitet er en sjældenhed.

05/01-03Forførende skønhed
Anonym
Jeg synes at det var en god film. Liv tyler rollen var som en god , fordi hun viste følelse og dejligte.


resten af hans bryster er perfekte!.

23/06-02One night...!
Anonym
Orgh hvad, en anderledes film for en gang skyld! Ja okay den handler selvfølgelig om sex og udnyttelse, men udover det er den ret anderledes en andre film! Dens måde at vise hvor forskelligt folk kan opfatte ting er tæt å genial! Men men... den er nu ret indviklet, og man skal altså lige se den et par gange, før den virkelig giver mening!!

Fakta

Medvirkende
Jewel Valentine Liv Tyler
Randy Matt Dillon
Dehling John Goodman
Carl Paul Reiser
Mr. Burmeister Michael Douglas
Fader Jimmy Richard Jenkins
Dr. Green Reba McEntire
Utah Andrew Dice Clay
Karen Andrea Bendewald
Greg Spradling Eric Schaeffer
Bag kameraet
Instruktion Harald Zwart, Allison Lyon Segan
Produktion Michael Douglas
Manuskript Stan Zeidel
Fotografi Karl Walter Lindenlaub
Klip Bruce Cannon
Scenografi Jon Gary Steele
Musik Marc Shaiman
Genrer og relationer
Genre Komedie
Nøgleord Advokat, Bartender, Femme fatale
Premieredatoer
Biograf 23.05.2001
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2001
Spilletid 93 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Selskab October Films, Further Film
Biodistributør Constantin Film

Se også...