Skyline

I 2009 sender NASA en rumsonde op, der skal fortælle fremmede civilisationer om vores eksistens. Men det skulle vise sig at være en særdeles dårlig idé. Nogen tid senere vågner en flok unge op i en penthouselejlighed efter en vild fest. Ud af vinduerne kan de se nogle mystiske ting på himlen og nogle meget stærke lys, som opsluger mennesker. Ikke den bedste start på en søndag med alvorlig tømmermænd. © Scope

Produktionsår 2010
Genre Science Fiction, Thriller
Instruktør Colin Strause, Greg Strause
Medvirkende Eric Balfour, Scottie Thompson, David Zayas, Donald Faison
Spilletid 92 min.
Biopremiere 25.11.2010
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Uden sans for stil eller suspense laver Strausebrødrene film som to drenge, der har vundet retten til at plyndre en legetøjsbutik."

Berlingske
"...denne tredjerangs krydsning mellem »Klodernes Kamp« og »Independence Day«..."

Jyllands-Posten
"Slutningen er katastrofal, ikke mindst fordi den ikke binder en ende på den (ikke-eksisterende) røde tråd, men gudhjælpemig lægger op til en fortsættelse. Og her sad man ligefrem og håbede på, at dommedag endelig ville komme."

Information
"Med sine 93 minutter er den kanske en halvanden times tid for lang, og, indrømmet, dialogen og persontegningen er fabelagtigt fantasi- og humorforladt."

Ekstra Bladet
"...krydret med halvdårlige special effects og en usædvanlig tam dialog, udført af skuespillere, som giver begrebet 'talentløshed' helt ny mening."

Cinemazone
"...har hverken det ene eller det andet. Hver eneste person er skåret ud i pap, hvorefter vedkommende har fået lamineret henholdsvis "storsnudet trofækone", "storskrydende, pumpet atlet", "følsom fyr" og "følsom, gravid pige" i panden."

Brugere

19/12-11Gaaaaaaaaaab
Det her er uden tvivl én af de ringeste film jeg nogensinde har bevæget mig ind i en biograf for at se. Det siger en hel del om en film når en dommedags alienindvasionsfilm er ustyrligt kedelig.

De fleste karakterer i filmen er nærmere bare passive deltagere i hvad der sker omkring dem. De løber når der skal løbes og skriger når der skal skriges, men det er på en sådan måde at man ikke bliver grebet af deres følelser. Filmen mangler det hektiske tempo som i f.eks den noget lignende Cloverfield, hvor man kunne føle desperationen i både karaktererne og de kaotiske omgivelser. Istedet får vi her bare ødelæggelse uden frygt, og overlevelse uden passion.

Jeg kan nyde og leve mig ind i en god science fiction film, men jeg kan helt ærligt aldrig huske hvornår jeg sidst har kedet mig så me...

26/04-11Vind 'Skyline' på Blu-ray+dvd
Hvis man har mod på det, kan man lige nu vinde 'Skyline'¨-combo med Blu-ray+dvd på min filmblog her: http://blog.mtv.dk/movies/2011/...line%E2%80%99/

11/12-10Så dårlig er den altså heller ikke 1
Enig i, at Skyline ikke er et mesterværk, men så dårlig som anmeldelserne indikerer, er den altså heller ikke. Slutningen i rumskibet er elendig og på enstjerne niveau, men resten af filmen svinger sig dog op til den bløde mellemvare.

08/12-10Elendig
Har du set traileren, har du også set filmen der er simpelthen ikke mere at vise.
Ingen handling ingen personskildring ingen informationer om noget som helst. Du ser højst 10 personer i hele filmen !!
Man sidder hele tiden og venter på at filmen skal starte men den starter aldrig, til gengæld lægger slutningen op til en 2ér !!!.

Jeg er tosset med sci-fi og kan sluge næsten alt men denne film er den dårligste jeg nogensinde har set.
Filmen virker som en dårlig kloning af Cloverfield og klodernes kamp.

06/12-10Makværk
Skuespillet, effekterne og i særdeleshed plottet er så ligegyldige, at man gaber sig igennem den 1½ time lange film. Man er ligeglad med personerne, faktisk håber man de spises hurtigt, så filmen kan slutte.

Brødrene Strauss må hellere gå tilbage til det, de er gode til, for film af denne art, ja, det magter de sgu ikke!

Læs mere her http://www.navlefnuller.dk/anmeldelse/skyline/175

04/12-10Filmen er okay god
Jeg var inde og se Skyline fredag d. 3.12.10. Jeg synes at filmen Skyline havde en god handling selvom den kun var 1 t. 32 min. Men der et minus. Filmen minder lidt for meget om War Of The Worlds med Tom Cruise. Jeg har valgt at give filmen 3 stjerner da jeg synes den er godt lavet og det er nogle gode skuespillere der er med i filmen og gode specieleffekts selvom den som nævnt før ligner meget filmen War Of The Worlds med Tom Cruise.

Fakta

Medvirkende
Jarrod Eric Balfour
Elaine Scottie Thompson
Oliver David Zayas
Terry Donald Faison
Candice Brittany Daniel
Denise Crystal Reed
Ray Neil Hopkins
Colin J. Paul Boehmer
Jen Tanya Newbould
Cindy Pam Levin
Bag kameraet
Instruktion Colin Strause, Greg Strause
Produktion Kristian James Andresen, Liam O'Donnell, Colin Strause, Greg Strause
Manuskript Joshua Cordes, Liam O'Donnell
Fotografi Michael Watson
Klip Nicholas Wayman-Harris
Scenografi Drew Dalton
Musik Matthew Margeson
Genrer og relationer
Genre Science Fiction, Thriller
Nøgleord Invasion fra rummet
Premieredatoer
Biograf 25.11.2010
Dvd 19.04.2011
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2010
Spilletid 92 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Solgte billetter 9.194
Selskab Relativity Media, Black Monday Film Services, Hydraulx
Biodistributør Nordisk Film
Dvd-distributør Nordisk Film

Se også...