Heartbreakers

Max og Page er mor og datter, og sammen svindler de sig gennem livet. Max finder velhavende mænd og bliver gift med dem. Datteren Page forfører de samme mænd og bliver opdaget, så Max kan kræve skilsmisse og en hulens bunke penge. Det er gået godt 13 gange, men så møder Max den frastødende fantasillionær Tensy. © Scope

Produktionsår 2001
Genre Komedie
Instruktør Dave Mirkin
Medvirkende Sigourney Weaver, Jennifer Love Hewitt, Gene Hackman, Ray Liotta
Spilletid 124 min.
Biopremiere 15.06.2001
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Sigourney Weaver

Sigourney Weaver har indtaget sin plads i filmhistorien som Ripley i de fire "Alien"-film, men den høje brunette har mange andre varierede roller på sit cv. Hun holdt skansen blandt larmende special effects i de to 'Ghostbusters'-film og blev Oscarnomineret to gange på samme år for 'Gorillaer i disen' og 'Working Girl' (1988), hvor hun var en rig...

Anmeldere

Politiken
"... komedien har sine øjeblikke, når historien slår en kvik, overraskende krølle eller skuespillerne lader deres temperamenter gnistre. Selv ideen bag plottet er fængende, så det er en skam, at manuskriptet er så skematisk skrevet og jævnthen opskruet indstrueret."

Berlingske
Trods en pæn håndfuld vittige replikker er hverken manuskriptet eller instruktionen strengt taget specielt fremragende, men de medvirkende redder alt, og det er rart at se, at Hollywood stadig kan producere erotiske komedier, som ikke handler om tumpede teenagere, der masturberer og kaster op.

Jyllands-Posten
"Heartbreakers er en frydefuld komedie, som man det meste af tiden klukker under."

Ekstra Bladet
"Robert Dunn og Paul Guays ikke synderligt originale manuskript reddes hjem af veloplagte præstationer hele vejen rundt og ikke mindst filmens herligt kyniske undertone, der bevirker at sjofelhederne aldrig kammer over i det smålumre."

B.T.
"Det hjælper også, at det gode manuskript indeholder en stribe sjove replikker, som det især falder i Ray Liottas lod at fyre af."

FilmReactor
"Skæg og velturneret svindlerkomedie om et mor & datter-par der lever af at franarre mænd penge."

Cinemazone
"Jennifer Love Hewitt udmærker sig ved at have proportionsmæssigt forvrængede store bryster, som dog formår at fjerne størstedelen af opmærksomheden fra hendes tendenser mod groft overspil."

Brugere

23/11-03tilpas lavet
Anonym
Morsom svindlerkomedie i den lette ende af skalaen. Instruktøren David Mirkin er medskaber af The Simpsons, og han har ikke stået bag mange film, men her instruerer han (ikke overraskende) med fin sans for det sjove, men han kunne godt have sorteret noget mere i scenerne. Filmen er i hvert fald ti minutter for lang, men man morer sig dog hele vejen. Alle de pragtfulde skuespillere har en rigtig god timing for det komiske, og filmen lykkes til fulde på grund af dem. Det er langtfra klassiker, men man underholdes perfekt, og filmen har nogle rigtig sjove scener.

12/06-03sigourney weaver
Anonym
hun er verdens smukkeste dame og den mest sexede se bare vor hun spiller op til ray liotta med sine lange smukke ben

31/05-03Skide God
Anonym
Jeg syntes at den er enorm god. Jason Lee er lækker. Jennifer Love Hewitt går i det sejeste tøj, og viser hvor godt kvinder kan sno mænd om deres lillefingrer. Og Gene Hackman er enorm sjov. Det er bare lidt irreterende at Sigourney Weaver er med. Jeg har altid hadet hende.

12/02-03den er god
Anonym
Jeg sys sku den er for sjov, og man bliver aldrig træt af at se den.Skuespillet er os godt. Jeg tror at fordi der er nogen der sys den er dårlig er at den mest er for tøzer og ikke for drenge.

10/02-03Uinteressante hjerteknusere...
Anonym
Fjollet produktion, der i starten indfrier løfter om en småsort komedie, men til slut ender med at falde under den romantiske film i samme genre.

Faktisk ikke særlig morsom, på trods af en kompetent rollebesætning i form af ældre stjerner Gene Hackman og Sigourney Weaver, den bløde mellemvare, Ray Liotta - og relativ nye ansigter, Jennifer Love Hewitt og Jason Lee.

Især en meget overspillende Ray Liotta falder helt igennem som en kikset figur, hvorimod en af overspillets mestre, Jason Lee, er overraskende tilbageholdende i hans karakter.
Sigourney Weaver er forholdsvis middelmådig, imens Gene Hackman redder filmen som det absolutte mest morsomme islæt. Og så er der naturligvis Jennifer Love Hewitt, hvis meget fremhævede kurver vil vække begejstning ved enhver fan ( dog muligvis m...

05/12-02Gaaaaaaaaab!!!!!!
Anonym
Latterlig komedie som heldigvis hurtigt bliver glemt. Meningsløs og trættende film, uden en seværdig handling. Skuespillet er skidt, men Jennifer Love ser knald godt ud. Som altid. Om hun kan spille godt, er helt anden sag.

Filmen byder meget LIDT på, men det hele er generelt en langt kedeligt affære.

Hvad laver gode gamle Gene Hackman her? Det fatter jeg simpelthen ikke. Han passer overhovedet ikke i rollen. Han må have gået forkert.

20/09-02Letbenet
Anonym
Hurtigt glemt komedie, som selv mens den kører virker en smule kedelig og uopfindsom, alt imens den har alt for travlt med gerne at ville være en sødsuppe kærlighedshistorie. Men få grin og lidt underholdning byder den da på, i den lette ende. Hewitt er sexy, Weaver gør det godt, men bedst er gode gamle Hackman, han gør det for godt.


Fakta

Medvirkende
Max Conners Sigourney Weaver
Page Conners Jennifer Love Hewitt
William B. Tensy Gene Hackman
Dean Cumanno Ray Liotta
Jack Withrowe Jason Lee
Gloria Vogal Anne Bancroft
Frk. Madress Nora Dunn
Leo Julio Oscar Mechoso
Linda Sarah Silverman
Auktionarius Ricky Jay
Bill Zach Galifianakis
Bag kameraet
Instruktion Dave Mirkin
Produktion John Davis, Irving Ong
Manuskript Robert Dunn, Paul Guay, Stephen Mazur
Fotografi Dean Semler
Klip William Steinkamp
Scenografi Lilly Kilvert
Musik John Debney, Danny Elfman
Genrer og relationer
Genre Komedie
Nøgleord Svindler
Premieredatoer
Biograf 15.06.2001
Dvd 05.11.2003
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2001
Spilletid 124 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Solgte billetter 25.608
Selskab MGM (Metro-Goldwyn-Mayer), Davis Entertainment
Biodistributør Constantin Film

Se også...