Scoreturen (The Inbetweeners Movie)

Fire britiske teenagefyre indtager partybyen Malia på Kreta i deres sommerferie. Formålet med drengerøvsturen er at kampdrikke og score de lækreste bikinibabes på stranden. Realiteterne står dog ikke helt mål med ambitionerne for den kiksede kvartet, der også når at blive grundigt uvenner i løbet af ugen. © Scope

Produktionsår 2011
Genre Komedie
Instruktør Ben Palmer
Medvirkende Simon Bird, James Buckley, Blake Harrison, Joe Thomas
Spilletid 97 min.
Biopremiere 05.01.2012
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Hvad angår skildringen af de mange ting, kroppen kan indoptage og atter udskille, er ' Scoreturen' ikke for de sarte. Filmen placerer sig midt mellem ' Tømmermænd i Vegas', ' American Pie' og ' Superbad'."

Berlingske
"Det bliver ærligt talt trættende i længden at se dem gennemleve den ene mere klichefyldte feriefadæse efter den anden i en film, der ligner en lang advarselskampagne mod at sende poderne til Sunny Beach."

Jyllands-Posten
"...er selvfølgelig ikke andet end en våd drengefantasi, men det kan også blive belastende nok, når den strækker sig over halvanden time."

Ekstra Bladet
"bortset fra den britiske accent og en anelse mere grovkornet humor ligner ' Scoreturen' desværre sine talløse amerikanske søskende på en prik. Det kan man jo så tage enten som en advarsel eller en anbefaling."

B.T.
"Humoren er plat. Og handlingen er forudsigelig. Men kemien er i top. Og så står vittighederne nærmest i kø for at komme til."

Cinemazone
"I sig selv er Scoreturen et fair bud på en grovkornet sexkomedie uden at den for alvor skriver sig ind i nogle historiebøger – og for fans af serien er det vel næsten obligatorisk at følge de fire knægtes udfoldelser i det lange format."

Fakta

Medvirkende
Will McKenzie Simon Bird
Jay Cartwright James Buckley
Neil Sutherland Blake Harrison
Simon Cooper Joe Thomas
Alison Laura Haddock
Carli D'Amato Emily Head
Lucy Tamla Kari
Lisa Jessica Knappet
Jane Lydia Rose Bewley
Richard Theo Barklem-Biggs
Bag kameraet
Instruktion Ben Palmer
Produktion Christopher Young
Manuskript Damon Beesley, Iain Morris
Fotografi Ben Wheeler
Klip Charlie Fawcett, William Webb
Scenografi Dick Lunn
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Ungdomsfilm
Nøgleord Baseret på tv-serie, Ferie
Premieredatoer
Biograf 05.01.2012
Dvd 08.05.2012
Øvrige oplysninger
Land Storbritannien
Sprog Engelsk
Produktionsår 2011
Spilletid 97 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 224
Selskab Bwark Productions, Young Films
Biodistributør Nordisk Film
Dvd-distributør Nordisk Film

Se også...