Pitch Perfect

På Barden University har både pigerne og drengene hver deres a cappella-kor. Men efter at de ambitiøse tøser i The Bellas lider en forsmædelig fiasko i en landsdækkende sangdyst, beslutter de sig for at rekruttere nye medlemmer blandt skolens outsidere. En af dem er den rebelske wannabe-dj Beca, som rusker op i holdet, da hun indlemmer nogle seje hiphop- og r'n'b-numre i Bellas' støvede repertoire. © Scope

Produktionsår 2012
Genre Komedie
Instruktør Jason Moore
Medvirkende Anna Kendrick, Skylar Astin, Anna Camp, Brittany Snow
Spilletid 112 min.
Biopremiere 21.02.2013
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Man kan kritisere filmen for meget - overfladisk plathed og umodne valg - men når den er sjovest, tilgiver man det hele, og vellyden fungerer som den honning, der får skidtet til at glide ned."

Berlingske
"...en skøn blanding af romantik, skæv teenagekomedie og musical med et glimt i øjet. Ikke mindst takket være skønne Anna Kendrick i hovedrollen, der tilfører både sødme og autenticitet."

Jyllands-Posten
"...en gakket, sprudlende, melodiøs og alvorligt underholdende finurlighed, der er fyldt til bristepunktet med komiske knaldperler. En film, der kan lægges til bunken af "guilty pleasures", altså film, man som voksen ikke højlydt vil indrømme, at man elsker."

Information
"Endelig byder Pitch Perfect selvfølgelig på god popmusik fremført af de ligeledes velsyngende unge skuespillere, og det er sørme svært ikke at rocke med, når The Bellas øver sig og udkæmper musikalske slag med konkurrenterne."

Ekstra Bladet
"På trods af det forudsigelige forløb og de skematiske typer - den sjove tykke, nørden, den promiskuøse, den øretæveindbydende, den sære, etc. - så er ' Perfect Pitch' faktisk så rig på sjove detaljer, fint spil og veloplagte sangforedrag, at helhedsoplevelsen underholdningsmæssigt og musikalsk er langt mere udbytterig end en aften foran ' X Factor'."

B.T.
"Med sine lynhurtige jokes, perfekt valgte skuespillere og muntre musiknumre er ' Pitch Perfect' som en original blanding af ' Mean Girls', ' Bridesmaids' og ' Glee'."

Cinemazone
"Pitch Perfect er en af den slags sprudlende vitale film, man oprigtigt ønsker, at så mange som muligt i målgruppen får øjnene op for."

Ekko
"I Pitch Perfect synges og danses der sobert og kun halvt medrivende på de auto-tunede a capella-versioner af pophits fra Ace of Base til Rihanna. Mash-up-numrene er skabt specielt til filmen, og de er solide ørehængere, men også syntetisk, glaseret pop."

Brugere

19/09-14kedelig
Det er en meget dårlig film ifølge mig. Den er hverken sjov, rørende eller spændende. Jeg har set langt bedre

11/06-14Rigtig dårlig
Det er en film der prøver på at være sjov, men ikke er det. Sangene er en gang imellem okay. Ellers er det en meget tynd historie, som har svært ved at holde sin røde tråd.

13/05-13Sing It On
Amerikansk ungdomskomedie, hvor hovedpersonen starter på et universitet, der er berømt for sine a cappella-grupper. Især den mandlige gruppe, som er nationale sangmestre. Hovedpersonen drømmer om en karriere som musikproducer og er egentlig i tvivl om sit studium, men bliver overtalt til at melde sig til universitetets kvindelige a cappella-gruppe, som rigtig gerne vil slå fyrene og vinde mesterskabet.

Hvis du har set en film som cheerleader-komedien "Bring It On", kender du formlen bag "Pitch Perfect". En konkurrence som omdrejningspunkt; en gruppe, der skal lære at arbejde sammen; diverse uforudsete forhindringer; lidt romantiske forviklinger - og naturligvis en spændingskurve, der topper ved det nationale mesterskab. Det hele serveret med et godt glimt i øjet. Intet nyt under solen...

Fakta

Medvirkende
Beca Anna Kendrick
Jesse Skylar Astin
Aubrey Anna Camp
Chloe Brittany Snow
Fat Amy Rebel Wilson
Benji Ben Platt
Lilly Hana Mae Lee
Stacie Alexis Knapp
Cynthia Rose Ester Dean
Jessica Kelley Jakle
Bumper Adam Devine
Tommy Christopher Mintz-Plasse
Gail Abernath-McKadden Elizabeth Banks
John Smith John Michael Higgins
Bag kameraet
Instruktion Jason Moore
Produktion Elizabeth Banks, Paul Brooks, Max Handelman
Manuskript Kay Cannon
Forlæg Mickey Rapkin
Fotografi Julio Macat
Klip Lisa Zeno Churgin
Scenografi Barry Robison
Musik Christophe Beck, Mark Kilian
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Musikfilm, Romance, Ungdomsfilm
Nøgleord College, Konkurrence, Sang
Relaterede film Pitch Perfect 2, Pitch Perfect 3
Premieredatoer
Biograf 21.02.2013
Dvd 25.06.2013
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2012
Spilletid 112 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Selskab Gold Circle Films
Biodistributør United International Pictures
Dvd-distributør Universal Pictures

Se også...