Into Darkness: Star Trek - 3 D (Star Trek Into Darkness)

Mandskabet på det gode rumskib Enterprise er på vej hjem fra en farlig mission på planeten Nibiru, da en terrorbombe udsletter et af Stjerneflådens hemmelige anlæg på Jorden. Den tidligere flådeofficer John Harrison, der gemmer sig på klingonernes hjemplanet, hævder at stå bag terroraktionen. Kaptajn Kirk sætter straks efter skurken, men Harrison har mange overraskelser i baghånden. © Scope

Produktionsår 2013
Genre Action, Adventure, Science Fiction
Instruktør J.J. Abrams
Medvirkende Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch
Spilletid 132 min.
Biopremiere 06.06.2013
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"...studie i de enkle virkemidler, der stadig får ' levende' billeder i hastigt skiftende tempo til at føles som levende, omsluttende virkelighed, 3D eller ej."

Berlingske
"Efter den typiske blockbusterskabelon får vi vanvittige actionscener hvert tiende minut, og det er umuligt at kede sig, men alligevel skuffer »Into Darkness« en smule."

Jyllands-Posten
"J. J. Abrams formår til fulde at bevise, at fornyelse ikke altid er en nødvendighed, når blot komponenterne spiller, og det gør de i den grad her."

Weekendavisen
"Genstarten var en positiv overraskelse. 'Into Darkness' er større og mindre frisk i anslaget."

Information
"...er stort anlagt, buldrende underholdning med flotte effekter ( man behøver dog ikke se den i 3D), godt skuespil og en medrivende historie..."

Ekstra Bladet
"Tempoet er højt, kulisserne imponerende, og actionscenerne buldrer og brager, som de skal, uden at de velkendte karakterer forsvinder i al rabalderet..."

B.T.
"Til tider kammer denne måske en smule over med tårevædede øjne, patriotisme, loyalitet og ' bromance', men hvis man tager filmen for, hvad den er, bliver man underholdt for alle pengene."

Cinemazone
"På godt og ondt er Star Trek Into Darkness regulær blockbusterunderholdning, hvor budgettet er i stand til at forløse de kreative idéer i imponerende format, men hvor man samtidig desværre også støder på den alt for udbredte tendens til at vælge genrens ucharmerende lette genveje..."

Ekko
"Into Darkness lægger ikke meget til i forhold til etteren, men det er ekstravagant underholdning af første klasse."

Brugere

09/06-13Flot actioneventyr i rummet mangler lidt Trek
For fire år siden stod J.J. Abrams i spidsen for det ekstremt succesfulde reboot "Star Trek", og det er fortsat Abrams, der sidder i instruktørstolen på "Into Darkness", som fortsætter den genstartede Star Trek-serie. Her begynder fortællingen med en episode, der koster James Kirk kommandoen over Enterprise, fordi han ikke følger reglerne. Det ændrer sig dog snart igen, efter en forræderisk officer angriber Starfleets hovedkvarter. Kirk og Enterprise sætter efter forræderen, som viser sig at være et genmodificeret supermenneske, der har sine egne grunde til at hade Starfleet.

Efter at personer og baggrund kom på plads i "Star Trek", kaster "Into Darkness" sig direkte ud i action. Den indledende vignet kommer dog til at virke en anelse påklistret, fordi den så tydeligt kun er der for a...

06/06-13Flot rumaction, der hverken løber tør for rumskibe eller eksplosioner
Okay fanboys, mit kendskab til det omfattende Star Trek-univers er begrænset. Jeg har set et fåtal af filmene og endnu mindre af tv-serierne. Så nej, jeg ikke en Trekkie.

Jeg var dog vild med J.J. Abrams medrivende 2009-reboot og har med spænding set frem til Star Trek Into Darkness – en bombastisk omgang sci fi-action, der dog mister sig selv en smule i eksplosioner og eye candy undervejs.

Læs evt. videre: http://filmskribenten.dk/2013/0...-eksplosioner/

Fakta

Medvirkende
James T. Kirk Chris Pine
Spock Zachary Quinto
Nyota Uhura Zoe Saldana
John Harrison Benedict Cumberbatch
Scotty Simon Pegg
Bones Karl Urban
Hikaru Sulu John Cho
Pavel Chekov Anton Yelchin
Carol Marcus Alice Eve
Admiral Marcus Peter Weller
Gamle Spock Leonard Nimoy
Bag kameraet
Instruktion J.J. Abrams
Produktion J.J. Abrams, Bryan Burk, Alex Kurtzman, Robert Orci
Manuskript Alex Kurtzman, Damon Lindelof, Robert Orci
Forlæg Gene Roddenberry
Fotografi Daniel Mindel
Klip Maryann Brandon, Mary Jo Markey
Scenografi Scott Chambliss
Musik Michael Giacchino
Genrer og relationer
Genre Action, Adventure, Science Fiction
Nøgleord 3-D, Det ydre rum, Sequel
Relaterede film Star Trek
Premieredatoer
Biograf 06.06.2013
Dvd 10.10.2013
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2013
Spilletid 132 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Selskab Paramount Pictures, Kurtzman/Orci, Bad Robot
Biodistributør United International Pictures
Dvd-distributør Paramount Home Entertainment

Se også...