Turbo - 3 D

Theos største ambition i livet er at deltage i det legendariske bilvæddeløb Indy500. Problemet er bare, at Theo er en havesnegl, og tilmed temmelig sløv af sin art - indtil han ved et uheld bliver suget ind i motoren på en racerbil. Kvælstofforilten i blodet forvandler Theo til Turbo, verdens hurtigste snegl. Men for at udleve sin drøm får han stadig brug for hjælp fra flere af sine artsfæller. © Scope

Produktionsår 2013
Genre Familiefilm
Instruktør David Soren
Medvirkende Mathias Klenske, Søren Ulrichs, Simon Stenspil, Amin Jensen
Spilletid 96 min.
Biopremiere 10.10.2013
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"...ligesom DreamWorks' forrige kontrast mellem ungt vovemod og vissen overmodenhed i stenalderfamilien ' Croods' vinder ' Turbo' på dynamikken og charmen."

Berlingske
"... er lige så sjov og charmerende, som dens præmis er absurd - og præcis derfor virker den. Med fart over feltet, sjove visuelle ideer og højt humør er det simpelthen umuligt ikke at heppe på den lille snegl med det store gåpåmod."

Jyllands-Posten
"Der er ingen grund til at true med at afsløre handlingen, for den kender vi allerede, og det er den irriterende forudsigelighed, der gør "Turbo" til et så ferskt bekendtskab."

Ekstra Bladet
"Ingen tvivl om at især drengebørnene vil elske ' Turbo', der så absolut hører til blandt de mere både underholdende og lødige biograftilbud i efterårsferien, uden at der dog er tale om en kommende klassiker i animationsgenren."

B.T.
"Og der ér da heller ikke ret meget i ' Turbo', vi ikke allerede har set andetsteds. Men historien holder. Charmen er uimodståelig. Hastigheden sættes aldrig ned."

Cinemazone
"'Turbo' overlever faktisk sin forudsigelige udvikling og stereotype familiedynamik, fordi den netop fokuserer på at være farvestrålende og underholdende."

Ekko
"Det er så absurd, at det er sjovt."

Fakta

Medvirkende
Turbo (stemme) Mathias Klenske
Chet (stemme) Søren Ulrichs
Tito (stemme) Simon Stenspil
Angelo (stemme) Amin Jensen
Guy Gagné (stemme) Caspar Phillipson
Pisken (stemme) Mads M. Nielsen
Flammen (stemme) Nellie Ettison
Cool Racer (stemme) Shaka Loveless
Bag kameraet
Instruktion David Soren
Produktion Lisa Stewart
Manuskript Darren Lemke, Robert D. Siegel, David Soren
Musik Henry Jackman
Genrer og relationer
Genre Familiefilm
Undergenre Animation
Nøgleord Bilvæddeløb, Computeranimation
Premieredatoer
Biograf 10.10.2013
Dvd 06.03.2014
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Dansk
Produktionsår 2013
Spilletid 96 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Selskab DreamWorks Animation
Biodistributør Twentieth Century Fox
Dvd-distributør Twentieth Century Fox

Se også...