The Heat

Sarah Ashburn er stramtandet FBI-agent og lige så dygtig til sit job, som hun er elendig til at omgås mennesker. Shannon Mullins er Boston-strømer med ordforråd som en sømand og manerer som en bisonokse. Naturligvis tvinges de to diametrale modsætninger til at skulle arbejde sammen for at fange en narkobaron. © Scope

Produktionsår 2013
Genre Action, Komedie, Krimi
Instruktør Paul Feig
Medvirkende Melissa McCarthy, Sandra Bullock, Demián Bichir, Marlon Wayans
Spilletid 117 min.
Biopremiere 22.08.2013
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Sandra Bullock

Verden blev lidt smukkere 26. juli 1964, for det er nemlig datoen for Sandra Annette Bullocks fødsel. Actionbraget 'Speed' (1994) gjorde hende til kæmpestjerne overnight. Siden er det ikke blevet til andet end hæderlige middle of the road-film - for eksempel 'Nettet' (1995) og 'Forces of Nature' (1999) - men Bullock har altid formået at holde hov...

Anmeldere

Politiken
"Plottet er tyndt, der er unødvendig meget vold, og enkelte jokes trækkes udi det groteske, men alene spillet mellem Bullock og McCarthy er billetprisen værd."

Berlingske
"...er på niveau med »Bowfinger« og »De satans chefer« og byder også på en varme i et hysterisk morsomt amokløb på hele to timer. Frydefuldt."

Jyllands-Posten
"...en film, der vil komme til at indgå i et katalog over guilty pleasures, for der er for mange platheder og ufokuseret plot til for alvor at blive regnet som kvalitetskomedie."

Information
"...er feminisme light leveret med sjofle jokes, politisk ukorrekte parodier og en enkelt håndgranat. Kan man ikke klare det, må man hellere gå i dækning."

Ekstra Bladet
"...Bullock tager desværre den anonyme og stive del af sin figur lidt for pålydende.
Hun burde måske snart indse, at komikken ikke falder hende naturligt."

B.T.
"McCarthy, der brød igennem i instruktør Paul Feigs forrige film ' Brudepiger', har en skarphed og timing i sin komik. Bullock reflekterer elegant hver en fornærmelse, som var hun skabt af teflon. Og som makkerpar har de to en sjælden kemi, der løfter bagatellen op."

Cinemazone
"De to skuespillere er intet mindre end eksplosive sammen, og så gør det mindre at selve filmen er en relativ svag størrelse."

Ekko
"... en rodet film ..."

Brugere

23/08-13Pinligt umorsom
Der bliver bandet og svovlet. Hoppet og danset. Nikket skaller og skudt. Skubbet og puffet. I et væk. Og det er overhovedet ikke sjovt.

"The Heat" er en såkaldt umage par-komedie. Dem har vi set et par stykker af. Især op gennem 1980'erne, hvor jeg da husker nogle enkelte af dem som vellykkede.

Sandra Bullock er den stive FBI-agent, der mod sin vilje skal samarbejde med den street smarte politibetjent Mullins spillet af Melissa McCarthy. To skuespillere sat sammen for at skabe dynamik og spænding i det papirtynde plot.

Læs hele anmeldelsen her:
http://www.filmkorn.dk/anmeldelser/the-heat/380

21/08-13Bullock og McCarthy snubler ivrigt over hinanden i kedelig buddy-cop-komedie
Det er sådan set ikke fordi, at Sandra Bullock og Melissa McCarthy ikke forsøger. Ja, de nærmest snubler ivrigt over hinanden med evindelige fuck-fraser og fald-på-halen-komik hele vejen igennem den alt for lange, alt for kedelige og for lidt sjove buddy-cop-komedie The Heat.

Ja, et umage par, der sammen skal fælde en fæl narkobaron.

- Læs evt. videre: http://filmskribenten.dk/?p=14865

Fakta

Medvirkende
Kriminalbetjent Shannon Mullins Melissa McCarthy
FBI-agent Sarah Ashburn Sandra Bullock
Hale Demián Bichir
Levy Marlon Wayans
Jason Mullins Michael Rapaport
Fru Mullins Jane Curtin
Rojas Spoken Reasons
Craig Dan Bakkedahl
Adam Taran Killam
Kaptajn Frank Woods Thomas F. Wilson
Bag kameraet
Instruktion Paul Feig
Produktion Peter Chernin, Jenno Topping
Manuskript Katie Dippold
Fotografi Robert D. Yeoman
Klip Jay Deuby, Brent White
Scenografi Jefferson Sage
Musik Michael Andrews
Genrer og relationer
Genre Action, Komedie, Krimi
Nøgleord FBI-agent, Politi
Premieredatoer
Biograf 22.08.2013
Dvd 02.01.2014
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2013
Spilletid 117 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Selskab Chernin Entertainment
Biodistributør Twentieth Century Fox
Dvd-distributør Paramount Home Entertainment

Se også...