Krummerne - Alt på spil

11-årige Krumme ønsker sig en cykel, så kan kan deltage i skolens mountainbikeløb. Hans kreative far er sløjdlærer, men har det svært med skolens mange regler. Mor, som er børnehavepædagog, er nødt til at tage en lederuddannelse, hvis hun vil beholde jobbet. Storesøster Stine mangler penge til sin ekskursion til Paris. Og lille Grunk hjælper Far med at opfinde en strømbesparende transformator. © Scope

Produktionsår 2014
Genre Familiefilm, Komedie
Instruktør Barbara Topsøe-Rothenborg
Medvirkende Victor Stoltenberg Nielsen, Henning Valin, Lisbeth Wulff, Martine Ølbye Hjejle
Biopremiere 02.10.2014
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"...det kunne unægtelig være sjovt, hvis man turde udvikle ' Krumme'-konceptet til at tage bare en lille fus på os næste gang."

Berlingske
"...er godmodig familiekomik i det lune hjørne, hvor sammenholdet er i højsædet og intet for alvor - titlen til trods - synes at være på spil."

Jyllands-Posten
"Barbara Topsøe-Rothenborg mestrer det hyggelige Krumme-univers virkelig fint, og ikke mindst veteranen John Stefan Olsens glimrende manuskript giver filmen en kærkommen varme - ikke mindst når replikkerne lægges i munden på det herlige cast, der blandt andre tæller Lisbeth Wulff, Preben Christensen og Tommy Kenter."

Ekstra Bladet
"Det er næsten lige så ophidsende og forudsigeligt som malkekonkurrencen i den seneste film om ' Far til fire'."

B.T.
"Meget trygt - lidt sjovt, men hvis det er med den forventning, familien Danmark køber sine biografbilletter, så indfrier 'Krummerne - Alt på spil' til fulde pakken -også selv om der vitterligt intet er på spil."

Cinemazone
"...man kunne derfor godt have ønsket sig, at den ikke talte ned til sit publikum, men i stedet havde prøvet at finde tilbage til rødderne fra de oprindelige film."

Ekko
"Vi kender turen i søvne, men den er tryg og hyggelig, og det ville også være urimeligt at forvente kunstneriske kolbøtter fra Krumme-film nummer fem. Men en smule mere kreativitet havde ikke skadet."

Fakta

Medvirkende
Krumme Victor Stoltenberg Nielsen
Far Henning Valin
Mor Lisbeth Wulff
Stine Martine Ølbye Hjejle
Grunk Luca Reichardt Ben Coker
Fru Olsen Kirsten Norholt
Yrsa Annabella Sørensen
Yrsas mor Mia Lyhne
Svendsen Tommy Kenter
Bag kameraet
Instruktion Barbara Topsøe-Rothenborg
Produktion Regner Grasten
Manuskript John Stefan Olsen
Forlæg Thøger Birkeland
Fotografi Ian Hansen
Klip Simon Kristiansen Borch, Lars Wissing
Genrer og relationer
Genre Familiefilm, Komedie
Nøgleord Familie, Seriefilm, Skole
Premieredatoer
Biograf 02.10.2014
Øvrige oplysninger
Land Danmark
Sprog Dansk
Produktionsår 2014
Selskab Regner Grasten Film
Biodistributør United International Pictures

Se også...