Punch-Drunk Love: YEEEE HAAAAA

Punch-Drunk Love

24/07-03YEEEE HAAAAA
Det køre bare derudaf i PTA vidunderlige univers. Da jeg så denne film fik jeg simpelthen lyst til at skrige YEEEE HAAAAA! Det er simpelthen så genial og smukt det hele. Ja, gu' fanden er den mærkelig, men det er jo PTA varetegn. Bare tænk på magnolias slutning - frøregnen. Det var mærkeligt! Men alt i PTA's film har en dybere betydning. Ikke et billede er filmet uovervejet.

Jeg vil ikke til at forklarer hvad denne film går ud på, det er der nok andre der har gjort, og egentlig er det også underordnet. Det der er vigtigt er den tone, og det univers filmen bliver fortalt i. Det er helt unikt og anderledes. Det kan simpelthen ikke samlignes med andre film. Man glemmer den virkelige verden og overgiver sig til PTA's overdrevne og mystiske univers. Jeg grinte virkelig meget! Humoren er simpelthen så sort! Og sort humor er nu engang den bedste salgs humor der findes.

Adam Sandler bør få en særstatus i filmhistorien for denne rolle. Normalt spiller han fjogede (men dog sjove) roller, uden nogen dybde. I punch-drunk love giver han en præstation jeg ikke har set magen til længe. Han er ganske enkelt perfekt til rollen. De andre skuespiller gør det også godt, men det er Adam Sandler der fanger opmærksomheden.

Jeg beundrer Paul Thomas Anderson. Den mand er simpelthen genial!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.