Pelikan notatet: Kunne have været bedre...

Pelikan notatet

05/01-05Kunne have været bedre...
En film med så store navne som Julia Roberts & Denzel Washington på rollelisten, forventer man noget stort. Men denne film indfriede på ingen måde mine forventniger, da den, for det første er for indviklet. Der er enormt mange mennesker med i denne film: Præsidenten, dommere, journalister m.m., og jeg kan forestille mig at instruktøren ikke har gjort synderligt meget ud af, at rigtig forklare hvem der er hvem, jeg blev til tider ihvertfald pænt forvirret.


Den kan vel heller ikke klemme sig ind under kategorien thriller, da den jo hverken er uhyggelig eller spændende. På trods af at Darby (JB) og Gray (DW) bliver forfulgt, indfandt paranoiaen aldrig i mig. Mest pga. at personerne der vil dem til livs, forekommer så tumpede at man ikke kan tage filmen seriøst, f. eks. da de vil nakke dem på den der lindendørs pakeringsplads, med en bombe under bilen dvs. at den eksploderer hvis man drejer nøglen, ved Darby at der er noget galt, og hende og Gray skrider så. Derefter prøver de så at skyde dem, men hey... HVORFOR SKØD I DEM IKKE BARE FRA STARTEN AF!?


Så på trods af at filmen har sine øjeblikke, og faktisk en udmærket historie, bliver den for ulogisk og plat. Irreterer mig faktisk at Pakula ikke lige har taget sig det mere sammen, for så kunne jeg forestille mig at vi stod med en perle...

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.