Baby: en uværdig oplevelse...

Baby

09/08-03en uværdig oplevelse...
Anonym
De sidste par dage er vi blevet overdynget med diverse tv indslag om filmen "Baby" som tog 10 år at færdiggøre, og som kun med nød og næppe blev en realitet. Dette kunne tyde på at en stor film endelig havde set dagens lys og man måtte jo lige et smut ind i biografens mørke.

Men men men, "Baby" er en trist affære, filmet uden sans for stil og med en så tung handling at man tvinges til at gabe flere gange undervejs.
"Baby" udgiver sig for at være noget den ikke kan leve op til, instruktøren prøver hårdt på at få os indlevet i filmens hårde univers, men uden held. Der er for lang en distance mellem publikum og film, og denne distance gør at man aldrig helt kommer ind i filmens kerne, men derimod flakker rundt ude på sidelinien mens filmen forsætter.
Dette er dog meget trist, for denne anmelder er stor beundrer af de mere "skæve" film, og holder fx meget af von Triers mesterværk "Dogville".
Ikke for at drage nogle som helst sammenligning mellem filmene, men for at redegøre for facisnationen af eksperimenterende film.
"Baby" er et modigt og udfordrene værk, som aldrig helt når de højder af specielthed som den gerne vil...desværre.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.