Stalingrad: Mor, hvor er du?

Stalingrad

24/08-03Mor, hvor er du?
Anonym
Et af historien længste og blodigste opgør, slaget om Stalingrad under 2 verdenskrig.

Filmens svaghed er dens indledning, hvor vi ikke bliver ordentlig orienteret, hvor man er og hvad der foregår. Jeg forventer altid en forholdsvis nem og ligetil indledning, hvor vi får besked, hvad det her drejer sig om og hvor man er ( Eks. i filmen BHD og SAVING).

Filmens spilletid er godt og vel over to timer, men der sker alt for lidt ifølge mig. Der er ikke mange nærkampe, eller idet hele taget er der alt for få kamphandlinger når man tænker på, at slaget om Stalingrad er et af de længste og blodigste slag i vores historie.

Ellers en særdeles realistisk krigsfilm, men jeg forventede et ordentligt blodbad og kugler der pifter forbi - men det var så ikke tilfældet her, til tider virkede filmen mig meget kedelig, da de soldater ikke bestiller andet end at snakke om ryge smøger. Filmen har også den tendens til at springe hurtigt frem fra sted til sted, og så kan man miste overblikket over filmen.

Ingen kendte skuespillere, men de gør det ganske fint alle de medvirkende.

En ganske tilfredsstillende produktion, men jeg har set langt bedre film for ca.10 år siden rent teknisk set. Men absolut en god produktion og en enkelt eller to rigtig gode scener, men det kunne have været bedre.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.