Gladiator: Hollywood!

Gladiator

10/10-03Hollywood!
Anonym
Ja, det er typisk Hollywood at smide Oscar´s rundt uden egentlig at have belæg for det. Der er så mange oversete film hvor der bliver spillet r.... ud af bukserne, men hvor skuespillerne overhovedet ikke bliver crediteret! Jeg finder det lidt sygt og bliver da også tit skuffet når man en sjælden gang lejer dvd hos Blockbuster. De fleste som arbejder dér ved heller ikke mere om film end de nødder som sidder i Oscar komiteén. De har kun set " dem de skal", men tager sig ikke tid til at sætte sig ind i de "små film". Men min frustation skal jeg jo egentlig af med et andet sted end hér på Scope. Men det var lige min uforbeholdne mening!
Rigtigt hvad der bliver sagt af Martin og Jake. Crowe kan meget mere end i denne film, men jeg synes nu også at han gør det godt som Maximus. Der er bare ikke så meget karakter over ham. Men det er nok mere Ridley Scott vi skal give skylden for det.
Men hvis der er én som skal have ros og som jeg virkelig beundre, så er det Joaquin Phoenix. Han kan noget med sit skuespil og med sit karakter arbejde.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.