Changing Lanes: Utroværdig Slutning!!!!!!!!!!!

Changing Lanes

13/10-03Utroværdig Slutning!!!!!!!!!!!
Anonym
Efter et mindre færdselsuheld, begynder de to involverede, en succesfuld advokat og en mand på vej til retten for at prøve at redde sit ægteskab, at gøre hvad de kan for at ødelægge hinandens liv.

Fint lavet thriller med elementer af hverdagsdrama, som starter godt og byder på en tilsyneladende okay handling om hvor meget et kort sekund kan risikere af ændre ens liv med mere.

Desværre bliver historien undervejs mere og mere moraliserende på den ufede måde, og den ender så totalt utroværdigt lykkeligt at man må hidse sig op over at folkene bag ikke har haft mandsmod til at ville fortælle sådan en historie som den burde fortælles, men i stedet er faldet til patten og fulgt det typiske Hollywood mønster for at lave film og tilfredsstille publikum.

Dermed er en egentlig god ide blevet til en yderst middelmådig forestilling, som kun lige bliver seværdig på grund af filmens første halvdel, de glimrende skuespillere som forsøger at gøre et godt stykke arbejde, og den udmærkede produktion. Ærgerligt at spilde en sådan chance for at lave noget spændende og rigtigt seværdigt.

Historien er en variation af 1987 filmen “Tin Men”.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.