The Recruit: tony scott wannabe

The Recruit

17/10-03tony scott wannabe
Anonym
En underholdende, velproduceret spændingsthriller, instrueret af den garvede Roger Donaldsen (som laver alt fra rigtig gode til mildest talt lortefilm), som får det optimale ud af et lidt tørt og uinspireret manuskript.

Al Pacino er den rutinerede lærling, der skal oplære den uerfarne Colin Farrel. De spiller godt begge to, uden at gnisterne ligefrem springer mellem dem. Pacino er som altid god, men han ser en smule træt, selvom han stadig kan spille røven ud af bukserne. Farrel er en velfortjent stjerne, der har spillet godt i alle hans film (undtagen den MEGET uheldige rolle i den skuffende Daredevil).

Filmen minder lidt for meget om andre film, her tænker jeg blandt andet på Spy Game, som den også næsten er på højde med. Man føler, at man har set det hele før, og selvom historien til tider er ganske spændende og fornuftig, fænger det hele ikke rigtigt. Dog er de sidste twists herlige. Filmen er velkomponeret (af Klaus Badelt) og vi får nogle skæve vinkler og ¾ af spilletiden flyver kameraet rundt om vores hovedpersoner. Dette er et godt valg, da det giver filmen en vis intensitet, som manuskriptet ikke kan. Det er svært at sætte fingeren på noget decideret dårligt i filmen, den er nydelig lavet, udmærket underholdende, men man glemmer den hurtigt.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.