Good Will Hunting: seværdig

Good Will Hunting

30/10-03seværdig
Anonym
Sær fascinerende og gribende drama, der virker afkølet og realistisk. Skrevet af Matt Damon og Ben Affleck, som nok har fået hjælp af kultinstruktøren Kevin Smith (som er med som co-executive-producer) for dialogerne er vittige, skarpe og værd at lytte til. Ikke op på Smith-niveau, men bedre end andre film.

Rosen skal gå til Affleck, der nok har indset, at hans evner ikke er nok til hovedrollen, som er gået til Damon. Affleck spiller dog ret godt i en mindre rolle som bedste ven, men det er Damon der styrer filmen. Hans præstation er fænomenal, og han viser realistisk usikkerheden og figurens modenhed i løbet af filmen. Bakkes godt op af den lidt trætte Stellan Skarsgård, men overskygges (kun næsten) af Robin Williams. Meget fortjent vandt han en oscar for sin præstation, og han viser her at han er en rigtig god skuespiller.

Gus Van Sant overdriver ikke nogle scener eller lader filmen blive for sentimental, men holder det hele nede på jorden.

Jeg holder meget af filmen og dens udviklingshistorie. Den rører mig her gang jeg ser den, og jeg kan ikke forklare hvorfor. Bare en herlig film, som alle nok ikke vil holde af, men det betyder ikke noget for mig. Hollywood er ikke bare bulder og brag, små perler som denne film er et bevis på det.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.