The Scorpion King: stop! lav en treer

The Scorpion King

17/11-03stop! lav en treer
Anonym
Ligegyldig spin-off med karakteren The Scorpion King fra The Mummy Returns. I TMR var han en af de slemme skurke, mens man i denne film er vi med på hans side, og han viser sig som en god og retfærdig kæmper. Handlingen i denne film foregår før TMR, men det er stadig en svær kamel at sluge.

The Rock er bedre end forventet, han har ingen nuancer i sit spil men gør det fint nok. Der er ingen stjerner (udover Michael Clark Duncan, hvad i alverden laver han også her?!?), for så ville The Rock blive overstrålet. Filmen er nydelig produceret og effekter og lyd er helt i top. Desværre mangler der en decideret grund til at se (eller lave) filmen. Efter den første endelige film havde de kun 75 minutters film, og måtte derfor ud og skyde noget mere. Det tror man gerne på, da historien er tyndere end et sandkorn. Instruktøren Chuck Russel (tidligere kendt som Charles Russel) har før lavet den effektive Eraser og den morsomme The Mask. Grunden til at filmen ikke helt falder sammen er hans skyld (producer Stephen Sommers har nok ikke sagt så meget), da filmen har nogle sjove og spændende momenter.

Jeg vakler lidt mellem 2 og 3, men da jeg godt kan lide eventyrsfilm ender det med 3 små stjerner. De skulle nok have sparet pengene og brugt dem til en Mumien 3.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.