Shattered Glass: Du holder med psykopaten

Shattered Glass

31/12-03Du holder med psykopaten
Anonym
Stephen Glass har en livlig fantasi - lidt for livlig. Han skrev i midten og slutningen af 90’erne for Amerikas højst respekterede politiske magasin The New Republic og det var først efter han havde skrevet ca. 40 fantastiske historier, at hans redaktør fandt ud af at han havde fundet på størstedelen selv. Mildest talt en katastrofe. Det er der nu kommet en lille, god film ud af.

Hayden Christensen der egentlig kun er kendt for sin håbløse portrættering af Darth Vader i Star Wars II, viser her at han faktisk kan spille skuespil. Han gør den sindssyge journalist til en sympatisk og rar person som man som tilskuer fra starten rigtig godt kan lide, men langsomt som filmen skrider frem, bliver hans venlighed næsten kvælende og man ender med at hade ham for lige præcis det man elskede ham for i starten. Men i størstedelen af filmen sidder du og holder med Stephen, der i bund og grund er en total psykopatisk nar. DET er god instruktion og godt skuespil. Filmen bør ses af enhver der har håb om at blive eller er journalist, men kan sagtens nydes af ”normale” mennesker. Imponerende skuespil og rigtig god historie!

18/02-06Du holder med psykopaten
Anonym
jeg vil sige til dig at han er den bedste og DU skal ikke kritisere han spiller altid godt han er også lækker det må du give mig ret i...? og det SKAL du!!!!..........):(

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.