Kænguru Jack: Familievenlig film!

Kænguru Jack

11/01-04Familievenlig film!
Anonym
Typisk tyndbenet komedie på historiesiden, men så er der til gengæld fart og fornøjelige humor med i spillet.

Connell og Anderson er et fjollede par, og typisk rolle for Anderson, og jeg kan ikke forestille mig at se ham i en seriøs rolle - han er kendt for at fyre mange bandeord af, men i denne film er det ikke tilfældet da filmen er familievenlig.

Historien er simpel, det kan simpelthen ikke gøres mere simpelt og ensformig med andre samlebåndsproduktioner fra Hollywood. Jeg er den type, hvor historien ikke behøver være dyb i komedier, til gengæld forventer jeg humor og underholdning, og det synes jeg filmen klarer ganske fint - ikke prangende, men acceptabelt.

Filmen er produceret af Jerry Bruckheimer, og det navn plejer at få folk op af stolen. Igen er der denne såkaldte fantastiske Bruckheimer-touch, så man tydeligt kan se, hvem der står bag filmen. Så kan man sidde og undre sig over, hvad i alverden laver Bruckheimer her? Jeg synes det er modigt, at han åbner døren for alle genre. Han står bag nogle dyreste produktioner i historien, men her viser han, at han sagtens kan arbejde med små budgetter.

Filmen blev desværre mislykket på alle områder og blev ikke noget succes, som man måske havde forventet. Jeg elsker denne slags komedier, så kan alle andre påstå, at filmen er uoriginal og intet særligt.

Filmen har en stærk tekniskside, synes det var ret imponerende lavet det med kænguru Jack. Nogle af scener ude i ørknen kan man tydeligt se, at det er lavet i et studie, og det var mindre godt på den konto. Generelt er der gode scener og det er fint klippet sammen tilsat med underholdning nonstop, så kan man se den for det.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.