Manden fra Berlin: Glimrende!!

Manden fra Berlin
Film Manden fra Berlin
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
80´ erne......................Anonym
godAnonym
Glimrende!!Anonym

14/01-04Glimrende!!
Anonym
Enormt spændende film det tager udgangspunkt i de gode gamle "kold krigs"-dage hvor ingen kunne vide sig sikre! Filmen er utrolig spændende og vanvittig underholdende... det er muligvis ikke kæmpestor filmkunst, men formår vitterligt at holde publikummet til!

Både Gene og Tommy gør aldeles godt uden at imponere sønderligt, men deres præstationer ligger måske på det jævne og det siger jo ikke så lidt om de 2 gutter, for skuespillet er faktisk rigtig fint! Filmen byder også på et par ok actionscener der hverken er forrygende eller mesterlige men bestemt med til at løfte underholdnings niveauet!

Men det bedste ved filmen er helt klart den gode stemning der florerer i filmen og så er den selvfølgelig også umådeligt spændende næsten uafbrudt og bør virkelig ses! Som sagt ikke nogen kæmpe klassiker, men helt klart en af de bedste 80'er thrillere... Den gang kunne de altså krammet... det må man give dem!!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.