The Ring 2: Ikke så uhyggelig igen.

The Ring 2

11/02-04Ikke så uhyggelig igen.
Anonym
Nu skal det siges, at jeg allerede havde set den amerikanske The Ring. Så jeg vidste jo nogenlunde hvad der ville ske, hele tiden. Måske havde det indflydelse på min mening om filmen.

Men Jeg vil koncentrere mig om denne film. Japanske gysere, har på det sidste haft stor fremgang. Og forståeligt er det. De laver nogle fantastiske film, der griber en på en helt anden måde, end hvad man er vant til. På en måde, er de meget grænsebrydende, da det ofte er børn der er spøgelserne. Der er enkelte film hvor det er det samme, men som regel har børn altid været fredet. Og hvis det vel går galt for børn, så kan man næsten være sikker på at de overlever. Men i denne film, er det igen et barn der spøger. Eller det er et barn, der er blevet voksen med tiden.

Det der gør denne film til en god gyser, er at man bliver fanget på en helt speciell måde. Man vil slet ikke slippe den igen. Det store gys, det kommer først mod sluttet, ligesom i den amerikanske. Det eneste der er lidt et minus i denne film, er at man ikke har kunnet gøre det helt så uhyggeligt i denne film. Måske er det fordi jeg som sagt vidste hvad der ville ske, måske er det fordi amerikanere har flere fordele pga alle speciale effekter de kan lave. Men det er helt klart en seværdig film, som man også kan se igen. Men man skal nok se den første film først, siden der er nogle enkelte tilbageblik til den, der vil blive mere uhyggelige, hvis man har set den første.

Så som afslutning vil jeg sige. Fed gyser film, der sikkert kan skræmme mange mennesker. Desværre kunne den bare ikke skræmme mig så meget, men den er absolut seværdig af den grund.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.