Punch-Drunk Love: Kejserens nye klæder!

Punch-Drunk Love

01/03-04Kejserens nye klæder!
Anonym
Hvor var det UTROLIGT SKUFFENDE at se denne film. Sådan en pragtsamling af skuespillere linet op... men for hvad?
Filmen er et meget søgt forsøg på at være enormt intellektuelt udfordrende - én man skal være rigtiiig klog for at forstå den dybere mening af. Men har den virkelig en sådanne dybere mening? I så fald er den godt skjult, for den udfolder efter min mening ingen af de lovende aspekter, som ligger i plottet. Har du læst handlingsbeskrivelsen, behøver du ikke at se filmen. Den handler om Barry, som har et problematisk forhold til sine 7 søstre og kærligheden. Men vi får ikke særligt meget at se til søstrene. Vi får ikke særligt meget at se til hans job. Vi hører ikke noget særligt om hans tidligere kærlighedsliv. Han møder en kvinde, og de falder for hinanden uden komplikationer. Han har ringet til en sex-linie, hvilket giver ham problemer, men dem ordner han uden de store vanskeligheder. Han har købt en masse budding, men hvad har det med noget at gøre? Og så er der et orgel - og hvad så?!! Hvor er det dybt!!
Den er ikke sjov, ikke engang lunefuld. Ikke stemningsfuld. Ikke romantisk. Ikke opmuntrende eller nedslående. Ikke tankeudfordrende for et almindeligt reflekteret menneske. Og den har slet ikke den samme mængde underspillet handling som andre langsomme "tænkefilm", som f.eks. vidunderlige "The Piano" eller "Portræt af en kvinde".
Den er simpelthen bare. 5 liniers plot penslet udover halvanden time. Som man skal være MEGET klog for at forstå den dybere mening med - eller måske skal man bare kunne se kejserens nye klæder!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.