The Core: fy for den lede 2

The Core

21/03-04fy for den lede 2
Anonym
Manuskriptforfatterne til denne film er åbenlyst beundrer af Armaggedon. Historien er fuldstændig den samme, lige bortset fra, at denne gang skal der sprænges nogle bomber inde i jorden, for at kernen kan sættes i gang igen. Hold da kæft mand, genialitet i verdensklasse! Historien i Armaggedon var ikke noget særligt og ret langt ude, men det hele blev dog behandlet med en ikke alt for åbenlys realisme. Vores normale tankegang har fået sparket i The Core, som regner med, at publikum indtager alt, så længe vi har nogle pæne billeder. Jeg føler mig virkelig røvrendt af denne film. Hvor dumme tror filmskaberne vi er? Bare en lille tråd af troværdighed vi kan holde os til, men det findes ikke her. Bare læs på med klicheerne og de alt andet end gennemtænkte scener.

Det værste ved denne film er den fuldkomne mangel på respekt for skuespillertalent. Jeg tænker her især på Aaron Eckhart og Delroy Lindo. De latterlige replikker får en til at krumme tæer, når sådan nogle respektfulde skuespillere skal udtale dem. Føj, Jon Amiel. Skam dig langt væk og kom aldrig tilbage til filmverdenen.

Effekterne er nogenlunde pæne, men ofte ved man ikke hvad man ser på. Nå, sådan ser jorden ud indefra. Godt tænkt, og det der er? Nå, det ved i ikke selv, men flot skal det se ud. Ja ja, lava her og der og lidt diamanter. Og hvad nu? Bomber skal smides præcist der på præcist det tidspunkt. Og hvorfor? Okay, lidt spænding som fuldstændig udebliver. Man tror ikke en skid på det man ser.

Hvor jeg fandt Armaggedon charmerende og spændende, finder jeg The Core rodet, usammenhængende og forbavsende dårlig. Her skraber Hollywood bunden med det værste gang samlebåndarbejde længe set.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.